Pai. cu personalitatea, ar putea sa-i zica cuvinte frumoase, sa o faca fericita. Sa incerce sa se dea pe langa ea, sa fie buni prieteni
Daca nu iesi prin oras, cluburi nu este o problema. Insa cu timiditatea las-o mai usor.
Acum sa-ti raspund la intrebare. Da, ar putea s-o cucereasca, in primul rand prin aspect, in al doilea rand prin comportanemtul cu cei din jur, apoi prin comportamentul fata de ea, daca o cunosti bine.
Sigur ca poate.pentru inceput sa ii fie un prieten adevarat.Sa o sustina cand are nevoie, sa o asculte cand are nevoie de cineva cu cine sa vorbeasca, sa ii dea sfaturi, sa o complimenteze si sa ii fie mereu alaturi indiferent de situatii.Asa ii va cucerii inima usor usor.eu stiu foarte bine ca asa m-am indragostit eu de prietenul meu.Nu trebuie sa iesi in cluburi, unelor fete le plac baietii la locul lor nu bagabonzi.bafta
Acum toate fetele o să se dea că le place comportamentul și mentalitatea dar le surâde când un tip șmecher se dă pe lângă ele.
Ar fi o posibilitatea sa o cuceresti cu personalitatea ta, incearca sa fii tu insuti si atunci cand esti afara din casa, incearca sa fii amuzant, un pic serios si dragut cu ea de exemplu: iesi cu ea la o cafea sau intr-un parca mai invita 2 prieteni ii spui si ei sa isi invite tot 2 si tu sa incerci sa faci conversatie cu ea...totul se rezolva prin comunicare crede-ma
Dar si baietii care cauta fete cuminti le surade cand se da vreo panarama le ei
linarkfts întreabă: