Gindeste-te la un lucru. Daca te respinge, e un fapt. Chiar daca tu vorbesti cu el. Vorbind cu el, de fapt, tu realizezi doar ca te respinge, altfel, nu ai sti ce parere are el despre tine. Deci, faptul ca vorbesti te va face sa intelegi daca te respinge sau nu. Atit. Si de aceea, eu cred ca e bine sa vorbesti cu el, sa mergi sa ii spui deschis ce simti pentru el, mai cu roseata, mai cu bilbiieli. Daca e un baiat cu bun simt, cum zici, va sti cum sa se poarte cu tine in acele momente, chiar daca raspunsul lui la sentimentele tale e NU. Asa ca, ia-ti inima in dinti si mergi si spune-i!
Daca te ajuta eu mereu vorbesc cu sila, plus ca mai am si parul cam pe ochi. Eu sincer cred ca vrea sa te cunoasca altfel nu s-ar mai obosi sa te salute cu sau fara sila.(parere de baiat de 17ani). Might help
Poate ca asa este el, aceea este fata lui, ar trebui sa iti faci curaj sa intri in vorba cu el, daca stai si te uiti in continuare la el nu rezolvi nimic. Fi mai tupeisa si arata-i de ce esti in stare!