Daca faci in exces da, poti deveni dependent/a. Deci iti recomand sa faci rar, nu mai mult de o data pe saptamana...
Sper ca team ajuat. Funda? Plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Da, scade potenta, grav. mai tarziu pe la 20 de ani o sa ai probleme grave, si va trebui sa chem un vecin pe la tine asta sa nu te lasa prietena!
Nu are nimic. Distreaza-te. Iti garantez ca nu are ce sa se intample rau, doar sa nu incerci ceva mai ciudat si sa te ranesti singur/a.
Sincer, dauneaza cresterii si dezvoltarii(mai ales mintale) in majoritatea cazurilor. pe la 15 ani ar fi indicat, atunci apar problemele cu hormonii. Ai grija >.>, eu zis sa nu prea faci , e o problema si asta . Succes in continuare.
Da are...din cate stiu eu te poti dezvirgina si cu degetul... iar mai incolo cand vei face dragoste prima data nu o sa mai fie aceeasi placere, deoarece tu esti deja invatat cu asa ceva si ti se va largi mult prea mult pentru a mai simti acea placere incearca sa o faci cat mai rar [ asa a facut o pr de'a mea sh cand a facut dragoste baiatul a simtit ]
Nu ai cum sa te dezvirginezi cu degetul. Ruperea himenului in cazul fetelor.sau a atei in cazul baietiilor ...nu inseamna dezvirginare. dezvirginare inseamna act sexual cu o alta persoana.
Ia cauta tu pe net daca nu sti in realitate videoclipuri dezvirginare cu degetu daca nu gasesti iti dau eu sa vezi ca se poate
Cati ani ziceai ca ai?
Draga mea. dezvirginarea reprezinta actul sexual in sine, si nu ruperea himenului sau a atzei(in cazul baietiilor). pana nu ai un contact sexual te numesti virgina, chiar daca ai himenul rupt.
anonim_4396 întreabă:
George0197 întreabă: