| Zzzulia a întrebat:

As avea nevoie de o parere.ce parere aveti de un baiat care desi are iubita se uita dupa altele..si mai ales a fost o faza zilele trecute cand acel baiat se saruta cu fata aia si in timp ce o saruta se uita insistent la mine (sa zicem ca inainte sa sa fie cu fata aia tot filtra cu mine, dar eu eram mai rece si l-am tratat cu indiferenta) si nu stiu, dar acum mi s-a cam pus pata pe el..si stiu ca e un curvar ..si i-am zis ca nu vreau sa mai aud de el.dar totusi, imi place de el..si as vrea sa mai fac ceva, macar amic sa-l am.dar ce sa >fac? ( a si mentionez ca a durat o saptamana, 2 relatia cu fata aia, dar din cate se pare e pe sfarsite)

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

El este un baiat tanar sanatos, deci este normal sa-i placa fetele, si este la fel de normal sa pupe pe cine prinde!

| Ammizzu a răspuns:

Eu din cate stiu nu este frumos cand iesi cu o anumite fata sa te uiti dupa alte fete.

| ovidiu2295 a răspuns:

Baiatului ii place viata.

| Coarna_Mihai_1990 a răspuns (pentru neutrino):

laughing Mare dreptate!

| OnuOnulică a răspuns:

E puţin cam curvar.

| sofisis a răspuns:

Si cam ce iti garanteaza tie ca in momentul in care te va saruta, nu se va uita insistent in ochii altei fete frumoase?
Daca te mananca, scarpina-te, dar sa nu te mire rezultatele.

| Zzzulia explică (pentru sofisis):

Dar momentan i-am zis ca nu vreau sa mai aud de el..intr-adevar..a vorbit orgoliul din mine..si stiu prea bine ca e curvar, si nu se va schimba.dar as vrea sa fac ceva, macar amici sa fim. sad