Spune-i frumos că nu poți simți nimic pentru ea și că voi doi nu vă potriviți și că ți-ar plăcea să rămâneți doar prieteni.
Ascultă-mă bine.
Orice i-ai spune tot va fi dezamăgită (asta dacă în caz că ține la tine ) dar într-o zi o să-i treacă, și o să înțeleagă că tu i-ai dat ocazia să fie fericită cu altcineva.
Știi cum vine asta?
Îi dai doar papucii spre binele ei, înțelegi?
Tu acuma fugi de fapt de fosta iubita nu? ea isi aminteste de fosta? dragostea cere sacrifici, daca tot spui nu e fata viselor mele nu vei putea sa accepti pe cineva in viata ta, trebuie sa te vezi pe tine, tu ai fi baiatul viselor tale find fata? ce defecte are? poate fata te iubeste nu-i frumos sasi bati joc de oamenii care tin la tine sa stii
Stiu ca sunt un nimeni dar nu vreau sa tin relatia doar ca sa nu o fac sa sufere pentru ca nu ar fi nici ea fericita, imi pare rau pentru ce am facut am folosit-o ca pe un ajutor din a iesi din depresie
Stiu ca sunt un nesimtit si un nemernic dar ar exita o cale sa o fac pe ea sa se desparta de mine?
Data viitoare nu te mai folosi de sufletele altora pentru al vindeca pe al tau decat daca esti dispus sa iti oferi sufletul celui ce il vindeca pe al tau.ai dreptate. Esti un prost.O sa fii fericit vazand-o cu altul? Eu nu cred.