Și tu pe aia o numesti prietenă? Aia e o criminală. o nenorocită care face așaceva, un gunoi, scursurile societății.
Cel mai usor uitate pe internet de un medic ginecolog care are cabiet in cluj il gasesti mai repede decat ceri ajutor aicia.
Sorry Cristi dar nu ai dreptate! Si eu cred ca avortl e un pacat, o crima dar nu in multe cazuri.La nici o femeie nu-i usor sasi omoare copilul care inceput sa se formeze in burta dar viata poate o obliga, stii tu ce probleme are ea din cauza ca e insarcinata?
Nu stiu cine ar risca puscaria si nici cine ar accepta sa devina complice la crima, la o sarcina de 5 luni!
Ori cîte probleme ar avea din cauza sarcinii, nu este o scuză șiun motiv întemeiat ca să scape de copil, Dumnezeu o va pedepsi. Sînt multe femei care au fost însărcinate, dar nu au recurs la așaceva, deoarece au considerat viața un cadou de la Dumnezeu, pentr u că în corpul gravidei este deja o noă viață, pe care ea vrea să o omoare, nu va avea iertare din partea lui Dumnezeu, ci o conștiință încărcată care o va chinuii toată viața. Asta merită.
Cine se gandea k o clipa de placere omoara un om, nu?! zi la prietena ta sa lase dracului sexu k nu-i de ea si sa mearga cu oile pe camp! mi greata si sila sa respir acelasi aer cu niste oameni iresponsabili! oamenii omoara, oameni mor! cei care-si doresc nu au, nu pot avea, si cine ii in stare il omoara! cine dracu mai intelege lumea asta?
beausingurlamasamea întreabă: