| gabyela a întrebat:

As dori sa ma ajutati cu ceva happy
Mie trebuie sa-mi vina menstruatia pe data de 29 iunie, atunci voi vi la mare cu familia si nu stiu ce sa fac crying pentru ca nu pot amana si sa merg in alta data la mare si ma tine vreo 5 zile sad
Fetele nu stiti cum as putea sa fac sa-mi vina mai repede, ar fi foarte bine daca mi-ar veni saptama viitoare happy? va rog putin ajutor happy

Răspuns Câştigător
| Missy_4676 a răspuns:

Si eu am aceiasi problema, am postat la fel o intrebare, iar doamna Brigaela, doctor fiind, cred ca mi-a dat cel mai corect raspuns, sa nu incerc pastile, ci ob-uri.Nu are rost sa dereglam organismul pentru cateva zile de intrat in apa, si sa tragem dupa luni de zile.

9 răspunsuri:
| lyrics a răspuns:

Pff.
stiu ca sunt niste pastile care amana menstruatsia.
cauta p net sau du-te la farmaciebig grin
:*

| alleecsandra a răspuns:

Am auzit de un medicament; daca l iei iti intarzie mentruatia o luna

| alleecsandra a răspuns:

Sau cauta alt medicament, face ca menstruaita sa fie eliminata prin urina

| deeeeeeaaa a răspuns:

Ce naspa. pff. nu e posibil cum sa-ti vina mai repede. dar poate totusi ai noroc. si chiar daca iti vine. si nu ai ce face poarta ob`uri. si nu te baga in mare.iti urez bafta. sa iti vina mai tz.:d puup

| ina88 a răspuns:

Foloseste ob-uri. EU de multe ori cand sunt pe stop merg la piscina...folosesc ob-uri si n-am nici o treaba. Distractie placuta la mare.

| funnygirl a răspuns:

Eu cand am fost la mare am patit l fel si am fost l farmacie am vb c d-na d acolo si mi-a dat ob`uri folosete nu se va intmpla nimicwinking

| guardyan79 a răspuns:

Scumpa cred ca nu este o problema noi stam in zona de mare si se intampla ca prietena mea e pe stop tot mergem doar ca nu poti face baie doar te bronzezi.mai e o sansa daca nu iti vine pana ajungi la mare s-ar putea din cauza climei sa ai noroc sa iti intarzie ori ghinion sa iti vina mai repede dar tu ia-ti un ob cu tine pentru ori ce eventualitate si daca iti vine ai sa stai doar pe plaja. Iti tin pumnii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti recomand sa respecti naturalul. Poti face si altceva decit sa intri in apa. Te poti distra noptile la maxim. Poti face sport diminetile si poti vedea cine te intelege si cine nu.

| gabyela explică:

Multumesc mult pentru raspunsuri kiss mi-a venit mai repede happy

@alex iti multumesc chiar aveam de gand sa ma interesez si la farmacie de medicamente kiss