| vivi_5803 a întrebat:

As dori si eu urgent niste idei sa scap de un baiat care tot insista sa ne cunoastem.Este varul fostului meu prieten si in nici un caz nu vreau sa mai am de-a face cu neamul lor! Help me, please!

11 răspunsuri:
| DominicSmiley a răspuns:

Spune-i direct ca nu il placi si ca nu vrei sa va cunoasteti (cred ca deja ai facut acest lucru). Dupa ce ai facut acest lucru, ignora-l. Si ar mai fi o optiune: joaca cu un baiat un pic teatru in fata lui intelegand ca esti cu acest baiat.

| ﭿTroubledSoul a răspuns:

Spune ca ai prieten si pune pe un coleg sau pe un baiat sa-l sune si sa-i spuna sa te lase in pace.

| drhotzu a răspuns:

Ooo specialitatea mea big grin
spune-i ca ai fetishuri bizare (iti place sa tragi basini), il iubesti pe prietenul lui cel mai bun, sforai si cand esti treaza, zii ca iti creste mustata mai repede decat i se scoala lui "putulica", zii ca esti virgina si vrei sa te pastrezi ca la 21 ani sa intrii in manastire.
zii ca nu este vina lui este vina ta, dar il placi pe cel mai bun prieten al luiwinking daca vrei pot sa mai enumar cateva! big grin

| BEmanuel87 a răspuns:

Nu inteleg de ce toata lumea te indeamna sa minti si sa joci teatru. Du-te frumos la el si spune-i ca nu ai nici o dorinta sa ai de-a face cu el, fa-i scandalul de rigoare (ala la care va pricepeti voi, femeile, atat de bine) si cu asta basta. Ce mare lucru?

| drhotzu a răspuns (pentru BEmanuel87):

Ai si tu dreptate dar unde mai este distractia? asa sa il vezi pe ala ce fata face cand ii spui ca tu nu crezi in sapun si igiena inghinala laughing)) si ca iti place sa fii "natural/a" laughing))

| DANyi a răspuns:

Ca baiat, iti spun sincer ca nu trebuie altceva decat sa ii spui pe fata ca nu vrei si se invata minte.

| BEmanuel87 a răspuns (pentru drhotzu):

Bine, aia cu manastirea era chiar mai buna laughing Uite, eu nu m-am gandit la ea. Da, e metoda perfecta sa il faca pe unu' sa nu mai aiba nici o treaba cu ea.

| SweetSecrets a răspuns:

Ii spui ca;
-ai prieten
-nu esti interesata
-iti place de altcineva
-nu este genul tauhappy

| Gigi-Laurentiu_Togoe_1967 a răspuns:

Spune-i ca ai un nou prieten.

| vivi_5803 explică:

Va multumesc frumos pentru sfaturi deoarece le pun pe fiecare in aplicare, daca prima solutie da gres!

| somnorosuuuuu a răspuns:

Dc nu ii dai o sansa poate e foarte diferit de varul sau? si gandeste-te daca varul lui tea suparat dc sa te razbuni pe unu care nu are nici o vina si e nebun dupa tine?