Nu ai de ce sa te simti prost, e baiat si e normal sa iti ofere flori si alte surprize si nu trebuie sa mergi in strainatate ca, sa-i areti cat ti la el, i poti face si tu o surpriza...o cina romantica intr un loc romantic
E prea scump in strainatate si complicat.Nu mai bine ii faci tu ceva personalizat si foarte dulce? Ia cea mai draguta poza cu voi doi si printeaz-o la "obiecte personalizate", poti adauga si un mesaj dragut pe poza, un citat despre dragoste sau care va place voua si uite asa ii oferi un cadou frumos si unic!
Daca nu ai bani, de ce vorbesti prostii? Fara bani nu ai dreptul nici sa visezi!
LOLlitaaaa, pai în nici un caz în străinătate, mai bine îi iei un ceas [50 lei] sau o rama cu o poza împreuna cu voi doi, eventual prima voastra poza împreună, o brățară din argint. Dacă te duci prin oraș(mall) ai de unde alege, BING IDEE, sau un ursuleț cu TE IUBESC @Succes.
Nu poti pleca in strainatate daca nu ai 18 ani, Numa cu ambii parinti.Eu stiu...stii stilul lui, cumpara-i ceva ce crezi tu ca o sa-i placa.Defapt,oricum o sa-i placa daca i-l dai tu, sau sa-i faci ceva de mana.O bratara, o rama cu poza cu voi doi.
Foarte simplu si dragut ar fi sa ii faci o prajitura, tort etc. Asta cred ca il va surprinde avand in vededere ca este cv. facut de tine