Exista 2 variante, fie primesti un raspuns negativ sau unul pozitiv. daca nu ai curajul sa ii zici, ai sa traiesti doar cu iluzia, cum ar fi fost daca
Şi ce rezolv daca răspunsul vă fi negativ inteleg ca nu va fi sfârşitul lumii dar ce ar trebui sa fac pentru un răspuns pozitiv?
Frate in viata ai sa primesti si refuzuri... trebuie sa le accepti
Invito la o cafea, stai de vorba cu ea, laso sa te cunoasca. totusi e grav daca in viata nu stii sa pierzi. viata nu e atat de roz precum o viezi tu, prin ochii tai de copil
Ştiu ca nu e roz ştiu ca nu e cum vreau eu am acceptat eşecuri şi răspunsuri negativ dar o spun încă o dată această fata imi e foarte specială probabil mă comport ca un copil mic dat chiar aş face orice
Sper sa ai noroc. Fa ceva sa ii castigi increderea, dar nu lungi prea mult, ca s-ar putea sa ajungi amicul ei, si asta ar fi mult mai trist decat un refuz
Chiar daca primesti un raspuns negativ,in timp se poate gandi altfel in legatura cu tine.
Daca in schmb nu vei spune nimic,nu vei avea nici o sansa.E posibil ca ea sa stie ce simti si poate asta asteapta.
Conteaza mult cum se poarta cu tine.
Nu-i spune din prima tot ce vrei, spune-i ce simti, calm, vesel(nu foarte sa nu creada ca glumesti sau ai ceva). Dupa raspunsul ei, mai vorbim.Bafta!