| Ellaa123 a întrebat:

As vrea sa imi spuneti si mie parerea vostra despre umatorul subiect:este o fata care imi este prietena,iar in urma cu un an a fost impreuna cu un baiat,care acela a foost la misto cu ea si si-a batut joc,iar ea a suferit mult din cauza lui,acesta s-a despartit de ea pe mess,iar ea mi-a promis,dupa ce si-a dat seama ca isi batea joc, ca o sa gaseasca o fata fumoasa, buna.cum ii plac lui, dar ca ea sa fie la misto cu el si sa il faca sa sufere la fel de mult cum a suferit ea.Si acum a aflat ca baiatul acela chiar o place, si nici nu ia trecut prin minte ca fata acea care poate sa il faca sa sufere e chiar ea.Si a profitat de ocazie si s-a pus cu ell, si el e mort dupa ea, asa cum a fost si ea atunci.Si VREA CU ORICE PRET SA TREACA SI EL PRIN CE A TRECUT SI EA! CE PARERE AVETI?

5 răspunsuri:
| ByaBella a răspuns:

Daca il iubeste ar trebui sa-l ierte, poate atunci nu o iubea dar s-a schimbat, trebuie sa-l inteleaga. Daca se razbuna poate il va pierde...

| Denisa20000 a răspuns:

Super.....Adica asa trebuie sa procedezi cu baietii nesimtiti! Iti bagi joc de ei! Asta merita laughing

| MyRi a răspuns:

Pai dc vrea sa treaca prin ce a trecut ea nu mai bine i spune sincer ce simte ii da un bucget de flori si incearca sa se impace cu ea cerandu-si scuze fiind ca daca ea la placut asa de mult sigur sentimenele acelea nu au disparut

| Ellaa123 explică (pentru ByaBella):

Paai..asta e faza ca nu il mai iubeste si vrea sa se razbune pe el, pentru. toata suferinta pe care a avut-o din cauza lui.

| pisicutza_7425 a răspuns:

Daca chiar lo iubit ...ar trebui sal ierte mai ales daca el acum ii indragostit de ea. Stiu ca ii greu cand cineva isi bate joc de tine ...pentru ca am trecut prin asta, si eu am vrut sa fac asta, da am zis ce rezolv cu asta nimic.