| RAY a întrebat:

As vrea și eu să vorbesc cu o fata la linia erotica și e plin de babe,cum să mă, când o aud pe străbunica )))) întrebarea e știți voi unde sa pun sa fie o fată tânără, aștept și oferte de la fete adulte

7 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

Mai există așa ceva?

| RAY explică (pentru Sofer):

Desigur,am și primit oferte, nu vad nimic imoral în asta

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Daca esti in zone aglomerate, nu te obosi cu linii erotice. Fa-ti cont pe toate aplicatiile de dating, ca "este pentru toata lumea".
Gasesti macar ceva de sexting.
Sau decat apel la linia erotica, mai bine abonament la una "fara succes", de pe only. Ii trimiti cativa euro si bagi o vorba-doua cu ea. Macar te tine minte, intretineti o conversatie.

| RAY explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Ai dreptate,doar că nu vreau nimic serios,nu vreau să mă complic,fetele refuza banii că cică le faci curve, sau emancipat și ele )))) in ziua de azi dacă nu ești frumos, nici bogat, nici popular pe Instagram sau tik tok e greu, știm cu toți ce curve avem și câte am exportat

Am incercat ani întregi online, degeaba dacă nu ești atractiv te baga in fz, asta e adevărul, mai sunt târfe cu sufletul contează dar sunt sugătoare de banii

Mai bine îmi cumpăr un masturbator și un vr, eu numai am încredere în femei, nu vreau contact cu ele că toate sunt false, mincinoase, ipocrite, curve

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru RAY):

Nu faci nimic serios.
E la moda casual dating-ul.