| Crystyx1 a întrebat:

Aș vrea să știu cum este mai ok să mă dezvirginez cu prezervativ sau făra si cu o fată care are ceva experiență sexuală sau nu contează asta?

14 răspunsuri:
| Hellboy96 a răspuns:

Prezervativul nu face mare diferență când vine vorba de actul sexual. Mai bine ar fi cu, ca sa nu îți dai drumul in ea. Și asta legata de fata nu contează dar sa nu fie nici chiar una cu o peșteră ascundă în ea.

| Crystyx1 explică (pentru Hellboy96):

Că atunci chiar nu mă mai dezvirginez deloc?

| Violleta2022 a răspuns:

Folositi INTOTDEAUNA prezervativul ca nu te musca, fiindca conteaza intotdeauna sa nu iei boli cu transmitere sexual si sa nu lasi insarcinata fata!
Invata sa folositi balonul ala, ca nu-i mare filozofie!

| Sofer a răspuns:

Frate eu am făcut pentru prima data neprotejat ca să ma simt eu ca nu mai sunt virgin laughing mi-a dat mai multa siguranta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu prezervativ,fără discuţii,mai ales că eşti virgin şi nu te poţi controla, plus că te protejează de anumite BTS-uri.Cât despre fată, nu e neapărat nevoie să aibă experienţă. Prin practică, încet-încet, o s-o căpătaţi amândoi.

| Bozgi200 a răspuns:

Daca te speli pe maini purtând o mănușă esti curat?
Fa-o fără, sa simți "pe pielea ta" ce e acolo.

Răspuns utilizator avertizat
| Crystyx1 explică (pentru anonim_4396):

Ce sunt bts urile?

| Bozgi200 a răspuns (pentru Crystyx1):

Boala cu transmitere sexuala

| Hellboy96 a răspuns (pentru Crystyx1):

Ba da. Dar e mai ciudat sa simți că "dai in gol"
Hai, bafta?

| ywar a răspuns:

Daca are experienta, inveti de la ea. Care e problema? Barbatul in prima faza trebuie sa aiba parte de experiente in numar mare ca pe urma sa presteze tata! Cand nu stii meserie e vai de putzulica ta si risti sa iei si bataie.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Crystyx1):

BTS = Boli cu Transmitere Sexuala - alea care se iau cand faci sex fara prezervativ!

| CodrutElian1990 a răspuns:

Fara prezervativ sau cu, dar mai bine cu o femeie cu ceva experienta. Dar si fara merge,

| Eireann a răspuns:

Cum ar fi cu o fata care sa tina la tine ca sa iti aduci aminte cu placere de experienta?