Buna, daca fosta ta iubita ia legatura cu actuala iubita inseamna ca nu ii esti indiferent sau vrea sa te desparta de toate iubitele pe care o sa le ai, cel mai bine este sa vorbesti cu actuala si sa ii esplici situatia. foasta e posibil sa vorbeasca cu actuala despre tine si sa o influenteze intr-un mod negativ, nu vorbi cu fosta si nu ar trebui sa te stresezi prea tare probabil este vorba de frustrare, asa ca bucurate de relatie si spune-i iubitei tale ca sa nu ia in seama ce ar putea spune fosta despre tine. Bafta!
DA,a inceput sa se bage in viata ta.
Incearca sa se imprieteneasca cu actualele tale prietene, pentru a ajunge ea unde vrea.
Spune`i sa te lase in pace, e viata ta, sa nu se mai bage.
Fosta mea prietena vrea sa se imprieteneasca cu prietena careo am in prezent ce ar insemna asta?
Eu vreau sa-i arat ca sunt indiferent si poate ma lasa ea in pace oricum mersi multt//
Prietene de inceput fai jocul. E clar ca a inceput sa se bage in viata ta dar asteapta fapte concrete. Ii poti impune actualei prietene sa mai vorbeasca, cu ea. daca, comenteaza ii spui tu fata asta a fost prietena mea da? mnah acu incearca sa se bage in viata mea nu vreau sa ma cert cu tine din cauza ei. si o sa inteleaga
Bună.
Nu o lăsa să-ți invadeze spațiul, nu o lăsa să-ți strice noua prietenie.
A pierdut, la revedere!
Pa, pa.
Vorbeste cu iubita ta sa nu mai vorbesca cu cineva din trecutul tau..si sa va vedeti de ale voastre..asa ar fi normal.
AlexEjmecheru întreabă: