anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Asa o situatia am avut in seara aceasta, am sarbatorit ziua mea de nastere, am fost 3 baieti si 5 fete, una din acele 5 fete a inceput sa imi faca ochi dulci,eu m-am dus cu ea sa o petrec pina acasa, si am intrebat-o tot drumu,intre noi exista ceva, ea tot imi raspundea,ca acesta este un cadou de ziua ta,eu am cuprinso,si am sarutat-o, cind am sarutat-o ea ma cuprins de cap, eu eam spu ca daca mai stau 5 minute ma indragostesc de tine,ea mea spus bine atunci eu plec,nici nu stiu la ce sa ma gindesc,o prietena a intrebat-o pe mesaj daca are ceva cu mine,si ea ii raspuunde ca nu are nimic, cum puteti comenta aceasta faza, dau funda?

Răspuns Câştigător
| suntZeu a răspuns:

In primul rand replica ta "daca mai stau 5 minute ma indragostesc" sa nu mai zici asa ceva in viata ta chiar daca te cred ca erai putin emotionat, iar pentru mine e clar, fata a vrut sa faceti sex si s-a folosit de motivu ca e ziua ta sa para si cv mai special in gandu tau, sun-o si zi ca erai beat si vrei sa va intalniti...cu placerewinking

9 răspunsuri:
| iubesc a răspuns:

Invit-o la un suc si discutati! Te pup.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ba Liviule sa stii ca ma superi, de ce? pai in luna mai ziceai ca mai ai 3 luni pana faci 17 ani ( si asta e in august ) iar mai ieri, tot asa, scriai ca mai ai ceva pana implinesti 17 ani. Minte si tu mai frumos ca sa te putem crede, faza care i s-a intamplat nu este esita din comun, inseamna ca ai simnturi si asta e bine dar eu te sfatuiesc ca nu de la ochi dulci si primul sarut trebuie sa te indragostesti, mai vobim ")

| sport098 a răspuns (pentru anonim_4396):

Uite serios mam gresit cu o luna, ziua mea e pe 29 iulie, nu sunt un mincinos, pentru ce mie sa fac povesti false?

| Sticket a răspuns:

E curva.

| MadalynaOke a răspuns:

Laso sa vina ea la tine. vine ea cand i so face pofta. asa suntem toate. ne facem ca suntem la pascut nu la f***t.

| sport098 a răspuns (pentru MadalynaOke):

Stii am sa te ascult pe tine ca esti fata, o sa o astept pe ea cin i sa face pofta, dar daca nu i se face pofta, inseamna ca incep eu discutia din ce a fost in seara ceia, repet eram toti sub alcool!

| nonameXD121314 a răspuns:

Acum serios nu trebuia sa zici 5 minute...
ajungea sa-i spui ca te-ai indragostit de ea...
eu zic sa mai vorbesti cu ea despre faza aia, si spune-i ca nu ti-a placut cand a plecat, dar nu o supara

| andreeamateinupai a răspuns:

Nu stiu poate nu i place de tine...

| sport098 a răspuns (pentru andreeamateinupai):

Daca nu ii placea de mine, de ce mea facut asa cadou? de ziua mea!