In primul rand replica ta "daca mai stau 5 minute ma indragostesc" sa nu mai zici asa ceva in viata ta chiar daca te cred ca erai putin emotionat, iar pentru mine e clar, fata a vrut sa faceti sex si s-a folosit de motivu ca e ziua ta sa para si cv mai special in gandu tau, sun-o si zi ca erai beat si vrei sa va intalniti...cu placere
Ba Liviule sa stii ca ma superi, de ce? pai in luna mai ziceai ca mai ai 3 luni pana faci 17 ani ( si asta e in august ) iar mai ieri, tot asa, scriai ca mai ai ceva pana implinesti 17 ani. Minte si tu mai frumos ca sa te putem crede, faza care i s-a intamplat nu este esita din comun, inseamna ca ai simnturi si asta e bine dar eu te sfatuiesc ca nu de la ochi dulci si primul sarut trebuie sa te indragostesti, mai vobim ")
Uite serios mam gresit cu o luna, ziua mea e pe 29 iulie, nu sunt un mincinos, pentru ce mie sa fac povesti false?
Laso sa vina ea la tine. vine ea cand i so face pofta. asa suntem toate. ne facem ca suntem la pascut nu la f***t.
Stii am sa te ascult pe tine ca esti fata, o sa o astept pe ea cin i sa face pofta, dar daca nu i se face pofta, inseamna ca incep eu discutia din ce a fost in seara ceia, repet eram toti sub alcool!
Acum serios nu trebuia sa zici 5 minute...
ajungea sa-i spui ca te-ai indragostit de ea...
eu zic sa mai vorbesti cu ea despre faza aia, si spune-i ca nu ti-a placut cand a plecat, dar nu o supara
Daca nu ii placea de mine, de ce mea facut asa cadou? de ziua mea!