In primul rand replica ta "daca mai stau 5 minute ma indragostesc" sa nu mai zici asa ceva in viata ta chiar daca te cred ca erai putin emotionat, iar pentru mine e clar, fata a vrut sa faceti sex si s-a folosit de motivu ca e ziua ta sa para si cv mai special in gandu tau, sun-o si zi ca erai beat si vrei sa va intalniti...cu placere
Acum serios nu trebuia sa zici 5 minute...
ajungea sa-i spui ca te-ai indragostit de ea...
eu zic sa mai vorbesti cu ea despre faza aia, si spune-i ca nu ti-a placut cand a plecat, dar nu o supara
Daca nu ii placea de mine, de ce mea facut asa cadou? de ziua mea!
Laso sa vina ea la tine. vine ea cand i so face pofta. asa suntem toate. ne facem ca suntem la pascut nu la f***t.
Ba Liviule sa stii ca ma superi, de ce? pai in luna mai ziceai ca mai ai 3 luni pana faci 17 ani ( si asta e in august ) iar mai ieri, tot asa, scriai ca mai ai ceva pana implinesti 17 ani. Minte si tu mai frumos ca sa te putem crede, faza care i s-a intamplat nu este esita din comun, inseamna ca ai simnturi si asta e bine dar eu te sfatuiesc ca nu de la ochi dulci si primul sarut trebuie sa te indragostesti, mai vobim ")
Stii am sa te ascult pe tine ca esti fata, o sa o astept pe ea cin i sa face pofta, dar daca nu i se face pofta, inseamna ca incep eu discutia din ce a fost in seara ceia, repet eram toti sub alcool!
Uite serios mam gresit cu o luna, ziua mea e pe 29 iulie, nu sunt un mincinos, pentru ce mie sa fac povesti false?
beausingurlamasamea întreabă: