anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Asa scuze pentru categoriee love struck

Am ascultat sfatul vostru de a imi cumpara zynerit pentru cosurile dupa fata mea. Si mi-am cumparat dat mai intai medicul meu de familie mi-a dat o reteta printre care si aceasta crema si inca una skinoren. Asa, Zynerit se foloseste dupa amiaza si seara asa mi-a spus doctora, skinoren se foloseste dimineata si seara. Dar ce fac seara imi dau si cu zynerit si cu skinoren sau folosesc mai intai o crema vad daca imi trece si daca nu imi trece o folosesc pe cealalta. Pliss vreau sa stiu pana maine k ma duc la farmacie sa intreb cum le folosesc dar vreau si parerea voastra

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu le combini, dai pentru început cu cea prescrisă de medic, la terminarea tratamentului vezi rezultatele. Dacă mai este nevoie mai dai apoi cu Zineryt, dacă nu, nu.
Pa, pa.

| AndreyG a răspuns:

Du-te la farmacie si intreaba.Eu unul nu am incredere in cremele astea, caci aduc numai belele, ori in prezent ori mai tarziu.Eu am avut probleme "mari" cu cosurile la fel ca fratele meu mai mare.Insa de cand am inceput sa ma spal pe fata cu un sapun antibacterian dimineata si seara, s-au retras.mai am vizibile doar aprox 4-5 cosuri.Tot ce trebuie sa faci este sa nu dai mare importanta cosurilor(sa nu te gandesti la ele). Daca faci asta deja esti pe drumul cel bun deoarece cu gandul pozitiv si optimismul iti creezi un viitor mai bun.Si cum am mai zis, te speli pe fata cu sapun antibacterian.Pe langa acestea poti sa-ti mai faci o masca ori cu albus de ou ori cu miere si scortisoara(am inceput si eu sa-mi fac de ieri). Remediul natural cu miere si scortisoara e bun mai ales pentru tenul gras din cate am auzit.
Te rog eu sa nu te increzi in creme. Poti sa le incerci totusi, poate te vor ajuta.Dar macar incearca si acele remedii naturale.Bafta

| Viviluka a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Pai doctora mi le-a prescris pe aman2 dar la ce proasta e nu mi-a zis cum sa le folosesc. Si e mai buna zynerit decat skinorem din cate am auzit si eu

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns (pentru Viviluka):

Bună.
Dacă nu ai sărit cu atenția, este și normal să nu-ți spună modul lor de folosire.
Vezi la farmacie ce sfaturi primești.
Pa, pa.