In primul rand ai vrtu sa zici prea multe lucruri deodata si poate nu am inteles asa bine tot ce s-a intamplat dar sfatul meu este sa te linistesti.Asa este orgoliul face numai rau si nu-s tim sa pretuim ceva nuami atunci cadn il pierdem dar din greseli invatam.Tu trebuie sa faci ceva cu adevarat impresionat sa ii arati ca o iubesti, ceva ce nu poate refuza.De exemplu fa-i o surpriza mergi la ea acasa cu un buchet mare de flori si o poza cu voi doi pe care sa scrii la spate 'te iubesc enorm sau altceva ce simti tu.Trebuie sa faci ceva sa o impresioneze ca sa iti mai dea o sansa si mai departe sa ii demonstrezi ca o iubesti si sa te schimbi.Dar nu fa acest pas daca nu esti sigur ca o sa te schimbi nu o mai fa sa sufere.Bafta!
Pai dupa cum vorbesti,chiar se vede ca o iubesti.Poti sa te duci la ea acasa,cu un buchet de flori,frumos aranjat,chiar de fata cu parintii ei sa ii spui ca o iubesti si chestii din astea. Spune-i ca regreti si ca nu se va mai intampla niciodata dar nu te lasa de la inceput deoarece fetele,de obicei se lasa grele si iti va lua destul timp sa o recuceresti dar totul va fi bine. Daca tot nu vrea,apropie-te de ea intai ca prieten, apoi invit-o la cinema, va pupati intai pe obraji...cine stie?! poate ajungeti sa va tineti de mana si de acolo evolueaza lucrurile.
Sper ca e un sfat bun. Funda? pls
Eu zic sa fii langa ea in continuare. Fa ce ii placea ei sa faci. nu o lasa asa sa sufere. cred ca si eu sunt pe cale sa intru intr-o depresia deasta...Chiar daca pleaca la tara sun-o zilnic vezi ce face cum se simte. Dar ai grija sa ii placa si ei acele telefoane, ca altfel poate zice ca esti stresant.
Nu am inteles asa de bine unele fraze, dar o sa iti spun parerea mea.Am inteles ca este intr-o depresie, iar tu nu o ajuti daca insisti.Lasa-i timp regretele nu au rost de multe ori.Succes