| pantofipantofi a întrebat:

Aseara am avut un contact sexual protejat cu prezervativ, totul a fost ok NU s-a spart, azi dupa amiaza am vomitat, este posibil totusi sa fi ramas insarcinata? poate aparea un simptom la 14 ore dupa contact? alte contacte nu am avut demuuuult de vreo 3 luni

13 răspunsuri:
| Spartanul07 a răspuns:

Nuuu. esti OK. nu ai motive de ingrijoraretongue. poate e din alte motive

| afrodita3333 a răspuns:

Chear daca ai ramas insarcinata nu are cum sa ai simtome asa de curand asa ca e probabil sa fie din alta cauza. Poate ai mancat ceva alterat pe vremea asta.

| pantofipantofi explică (pentru afrodita3333):

Am mancat azi dimineata niste fructe de mare care mi-au picat greu la stomac si mi s-au parut cam gretoase, de la ele sa fie?

| bursuc001 a răspuns (pentru pantofipantofi):

Atunci de la fructele de mare ai vomat!

| afrodita3333 a răspuns (pentru pantofipantofi):

Da cu siguranta de la ele estewinking

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Nu este simptom de sarcină ( nu apar aşa repede ) - şi oricum, dacă aţi folosit prezervativ, nu ai cum să rămâi însărcinată!

Poate ai mâncat ceva şi nu ţi-a căzut bine...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici vorba, primele semne de sarcina apar de regula dupa cateva saptamani.

| τττ a răspuns:

Buna.Intradevar,voma poate fi un simptom al sarcinii, dar daca zici ca ai fost protejata si nu s-a spart prezervativul, inseamna ca nu esti. Poate ai o toxiinfectie alimentara sau o boala.Dar ca sa fi 100% sigura, trebuie sa iti cumperi un test de sarcina de la farmacie.Cand zici tu ca ai avut contacte acum 3 luni, te-ai protejat? Daca nu, e cam grav :-s

| pantofipantofi explică (pentru τττ):

Intotdeauna ma protejez cu mare atentie, in plus am avut menstruatie de 2 ori de atunci, singura chestie este sa nu fie de acum

| τττ a răspuns (pentru pantofipantofi):

Ah,atunci inseamna ca nu esti.Dar totusi, consulta un medic, pentru binele tau.

Răspuns utilizator avertizat
| stpu a răspuns:

Ti s-a aplecat, draga, de la atata... sex laughing

| Zeref a răspuns:

In nici un caz nu apare asa de repede lollaughing. Stai linistita e ok totul.Dar e bine ca te preocupa si nu tratezi cu dezinteres.