In nici un caz nu apare asa de repede lol. Stai linistita e ok totul.Dar e bine ca te preocupa si nu tratezi cu dezinteres.
Buna.Intradevar,voma poate fi un simptom al sarcinii, dar daca zici ca ai fost protejata si nu s-a spart prezervativul, inseamna ca nu esti. Poate ai o toxiinfectie alimentara sau o boala.Dar ca sa fi 100% sigura, trebuie sa iti cumperi un test de sarcina de la farmacie.Cand zici tu ca ai avut contacte acum 3 luni, te-ai protejat? Daca nu, e cam grav :-s
Chear daca ai ramas insarcinata nu are cum sa ai simtome asa de curand asa ca e probabil sa fie din alta cauza. Poate ai mancat ceva alterat pe vremea asta.
Intotdeauna ma protejez cu mare atentie, in plus am avut menstruatie de 2 ori de atunci, singura chestie este sa nu fie de acum
Ah,atunci inseamna ca nu esti.Dar totusi, consulta un medic, pentru binele tau.
Am mancat azi dimineata niste fructe de mare care mi-au picat greu la stomac si mi s-au parut cam gretoase, de la ele sa fie?
Nu este simptom de sarcină ( nu apar aşa repede ) - şi oricum, dacă aţi folosit prezervativ, nu ai cum să rămâi însărcinată!
Poate ai mâncat ceva şi nu ţi-a căzut bine...