anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aseara am facut sex neprotejat, dar imediat ce a scos penisul din vagin a ejaculat. Eram in prima zi de dupa menstruatie. Exista sanse sa raman insarcinata? sad Ce pot lua inafara de anticonceptionale pentru a nu ramane gravida? Am auzit de un fel de foite ce le maruntesti si le bagi in vagin adan, ajuta? A luat cineva?

12 răspunsuri:
| Tynnna a răspuns:

Ce foite, ma? Tu glumesti? Nu-ti baga tot felul de prostii in vagin pentru ca "asa ai auzit". Poti sa-ti faci rau, cine stie ce mai iei de la foile alea...doamneee! Nu exista sanse sa ramai insarcinata daca a ejaculat afara si erai si in prima zi. Daca nu vrei sa iei anticonceptionale, foloseste prezervativul. Te fereste si de boliwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tynnaa, sti ca te apreciez dar nu ai dreptate darling, am zis-o si o repet,pe parcursul actului sexual penisul elimina spermatozoizi,asa ca ai cele mai mari sanse sa fi ramas gravida, nu vreau sa te sperii si nici sa faci prostii cu foite si alte frunzulite, Tynna te-a ajutat cu niste adrese, mai bine mergi la un consult de specialitate, nu va turnati tot felul de prostii ca ati auzit voi ca e bine asa, nu tineti la sanatatea voastra?

| Amelya02 a răspuns:

Pilula de a doua zi, postinor 2 sau Escapelle. Costa in jur de 80 lei, aproximativ.
Se ia la un interval de 72 ore, sau mai putin!

| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns:

Bună. Ar exista șanse să rămai însărcinată, dar foarte puține. Chiar dacă el a ejaculat afară, lichidul pre-seminal conține spermatozoizi (într-o cantitate mult mai inferioară). Mai bine folosește prezervativul. Nu iți introduce în vagin tot felul de prostii, că poate ajungi la spital într-o bună zi. Baftă.

| buzeduulci a răspuns (pentru Amelya02):

88 ron un Escapelle. Postinor e mai ieftin.

| crisu2012 a răspuns:

Iti raspund pentru ca stiu posibilitatile! Ba exista sanse sa ramai insarcinata din 2 motive: 1)exista picatura placerii, sau asa zisele glandele lui Cowper care sunt eliminate imediat cum baiatul simte placere si contin spermatozoizi, si 2)perioada fertila e inainte cu 5 zile si dupa 5 zile de la venirea menstruatiei.am auzit cv de asa zisele foite insa ar fi ok sa iei si o pilula de a doua zi, atentie poti sa iei maixim 2 pe an.Succes!

| papusica987 a răspuns:

Buna acele 'foite' de care vorbesti sunt pentru licidul preejaculator. eu zic sa nu le folosesti pentru ca am auzit multe vorbe rele despre ele. ce`l mai bine ar fi sa folositi prezervativul

| Tynnna a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, sa stii ca sunt constienta ca si pe parcursul actului sexual se pot scurge picaturi de sperma, dar sunt foarte mici sansele sa ramana fiind si in timpul menstruatiei. Cat despre cei care i-au recomandat pilula de a doua zi, una dintre prietenele mele a luat-o si nu a avut efect. Eu nu m-as baza pe ea laughing

Si inca ceva, daca vrei ca pe viitor sa vad mesajele care imi sunt adresate, raspunde-mi mie pentru ca nu ma intorc prea des la intrebarile la care am raspuns si nici nu dau click pe "urmareste intrebarea". asa...si ma lamureste si pe mine cineva ce e cu foitele astea? din ce sunt facute?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Tynnna):

Sanselel ca un spermos sa fecundeze un ovul sunt de 70%

Vai, nu comentez ca e totul public... laughing dar inseamna ca alea 30 % ramase sunt pentru mine happy