Daca intr-adevar simti din toata fiinta ta ca doresti ca totul sa se rezume doar la o simpla aventura si nimic mai mult, in acel caz poti experimenta o asemenea aventura sexuala, pentru ati satisface si fanteziile sexuale care ti-au aprins imaginatia. Succes!
Barbat care arata bine, are 2 clinici private? Probabil face ce a facut cu tine saptamanal, iar tu o sa renunti la o relatie de durata pentru ceea ce pentru el va fi o aventura. Asta daca ce ai scris aici e macar partial adevarat
Mmmmm, si tie iti plac serialele turcesti!
Dar iti si cam place sa mananci rahat turcesc cu amandoua mainile, troll mic
PS: Iar te-ai pierdut in detalii, are 2 clinici private in Constanta dar a venit special din Turcia acum cu masina + altele, nu pierd timpul sa fac analiza pe text )
PS1: Vezi ca turcii o au cam mica si nu prea dau limbi in p12da [ am auzit si eu prin sat de la babe de au fost sub... dominatia otomana ].
Povestea asta este cam trista. O tipa care își înșeala și iubitul și prietena pentru un tip pe care l a văzut prima data, care și el la rândul lui nu o respecta nici pe prietena lui nici pe ea din moment ce are curajul sa se dea la ea deși a văzut o cu prieten și deși o cunoaște prin iubita lui. Deci o considera o partida ușoară. Nu zic ca nu te place dar totuși nu cred ca ar vrea ceva serios și chiar dacă ar vrea posibil sa facă la fel cu următoarea. În plus îți dau un sfat. Muncește sa ai banii tai sa nu depinzi de nimeni. Ești tânără, ai un cap, folosește l nu doar pentru gătit și curățenie. Sincera sa fiu, povestea nu prea pare reala, dar dacă e reala încearcă sa te pui în locul celorlalti. Cat despre ce îți dorești tu o partida de sex s ar putea sa nu fie cum te aștepți, ia și asta în calcul. Nu vad ce satisfacție poți sa ai prin asta. De aceea nici nu cred ca povestea e reala, nu pare a fii gândirea unei femei aici probabil e spusa de un troll
Ia-ti pe altul. E tot ce pot sa-ti spun. Si eu stiu nevoile corpului, e ceva normal. Perfect normal.
Cred ca o aventură, chiar si mai multe nu ar strica, din contră, ti-ar oferi ceia ce nu primesti de la iubitul tău, si toata lumea ar fi fericită!
Dacă iubitul tău este gelos, trebuie sa fii discretă sa o faci in secret.
Dacă si iubi, te-ar iubi cu adevarat nu ar fi gelos pe fericirea ta, ba din contra.
Poate nu ar fi rau sa te pui si in situatia in care sa te gandesti cum ar fi daca prietenul tau te-ar insela. Daca tot nu esti fericita cu iubitul tau de ce nu pui punct si sa incepi o relație noua cu acest tip?
Mutubal întreabă: