"Cum vrei tu" inseamna ceva de genul: "Eu nu as vrea sa ne despartim, dar daca asa vrei tu, ce pot face?! oricum, eu nu te voi implora sa nu te desparti de mine! Pa!"
Încearcă să te calmezi și să nu te mai gândești la asta.
Dacă într-adevăr nu îsi dorește să se despartă de tine, probabil o să te caute, altminteri n-are rost să continui o relație cu cineva căruia îi esti indiferentă.
Baiatul a fost de acord cu tine. Ce ai fi vrut, sa te implore sa nu te desparti de el?
Se pare că asta ai si vrut.
A gasit momentul perfect sa scape de tine. poate el de mult vroia sa se desparta de tine iar faptul ca tu ai luat decizia i-ai usurat munca si el a profitat de situatie ca sa scape de tine
Nu ai facut bine astfel de vești nu le dai pe sms sau whatsap, ca nu i ai zis ca ai cumpărat pantofi ce parere are el, i ai zis ca te desparti, ai gîndit cu curu.
Probabil nu a fost destul de atrăgător fizic pentru ea și pa.
Faza e ca ele nu iti spun asta si profita de tine, iti dau sperante, mari vipere sunt romancele astea
~i-am trimis mesaj că vreau să ne despărțim ...credeti ca nu ii mai pasă de mine?~
așa ar fi normal și firesc după mesajul tău
Dar putea să mă intrebe măcar De ce vreau să ne despărțim.
Frumos era nu să-i dai mesaj (doar nu anulezi o comandă de șaorma) ci să-i spui face-to-face
Trecand peste alte comentarii, ca sa iti raspund strict la intrebare, cred ca s-a suparat si a vrut si el sa va despartiti. Oricum, nu vad de ce te mai gandesti la fostul tau iubit si la ce a zis el.
Daca tu ai zis ca ai vrea sa te desparti de el ce ai vrea sa mai auzi, el a dedus ca daca tie nu iti mai pasa de el si nici el lui de tine dupa mesaj asta este