| Mihaela2023 a întrebat:

Aseară m-am certat cu prietenul si i-am trimis mesaj că vreau să ne despărțim la care el a scris: Bine, cum vrei tu!
Ce a vrut să spună prin textul "cum vrei tu"?
Credeti ca nu ii mai pasă de mine?

17 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

~i-am trimis mesaj că vreau să ne despărțim ...credeti ca nu ii mai pasă de mine?~

așa ar fi normal și firesc după mesajul tău

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca tu vrei asta, ce asteptari mai ai?

| Mihaela2023 explică (pentru sierra1):

Dar putea să mă intrebe măcar De ce vreau să ne despărțim.

| wildthing a răspuns:

"Cum vrei tu" inseamna ceva de genul: "Eu nu as vrea sa ne despartim, dar daca asa vrei tu, ce pot face?! oricum, eu nu te voi implora sa nu te desparti de mine! Pa!"

| sierra1 a răspuns (pentru Mihaela2023):

Frumos era nu să-i dai mesaj (doar nu anulezi o comandă de șaorma) ci să-i spui face-to-face

| Saiko10 a răspuns:

Ar trebuii sa iti pui o alta intrebare, daca tie iti mai pasa de el.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu ai facut bine astfel de vești nu le dai pe sms sau whatsap, ca nu i ai zis ca ai cumpărat pantofi ce parere are el, i ai zis ca te desparti, ai gîndit cu curu.

| cepIm a răspuns:

Practic ti-a spus ca nu mai vrea sex cu tine daca esti figuranta.

| RAY a răspuns:

Ce usor va trece voua fetelor iubirea rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

| darrio2007 a răspuns:

Baiatul a fost de acord cu tine. Ce ai fi vrut, sa te implore sa nu te desparti de el?
Se pare că asta ai si vrut.

| alexalx1234 a răspuns (pentru RAY):

Probabil nu a fost destul de atrăgător fizic pentru ea și pa.

| RAY a răspuns (pentru alexalx1234):

Faza e ca ele nu iti spun asta si profita de tine, iti dau sperante, mari vipere sunt romancele astea

| GRYM2 a răspuns:

Daca tu ai zis ca ai vrea sa te desparti de el ce ai vrea sa mai auzi, el a dedus ca daca tie nu iti mai pasa de el si nici el lui de tine dupa mesaj asta este

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

A gasit momentul perfect sa scape de tine. poate el de mult vroia sa se desparta de tine iar faptul ca tu ai luat decizia i-ai usurat munca si el a profitat de situatie ca sa scape de tine

| isemilia a răspuns:

Trecand peste alte comentarii, ca sa iti raspund strict la intrebare, cred ca s-a suparat si a vrut si el sa va despartiti. Oricum, nu vad de ce te mai gandesti la fostul tau iubit si la ce a zis el.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai daca tu i-ai zis sa va despartiti... asta este. Ce asteptari sa mai ai?

| Ofiintă a răspuns:

Încearcă să te calmezi și să nu te mai gândești la asta.
Dacă într-adevăr nu îsi dorește să se despartă de tine, probabil o să te caute, altminteri n-are rost să continui o relație cu cineva căruia îi esti indiferentă.