| GulDan a întrebat:

Asi vrea si eu sa vad diferenta ce le excita pe fete la baieti.

In timp ce noua ne plac fetele cu fund, sani.machiaj frumos si cele mai firave.

La fete cum e? ce le-ar excita? ( in afara de bani, masini..ca stiu)

7 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Bun, din ce am citit eu aici, trebuie s-o am mare si sa ies pe strada cand mi-e ridicata, sa merg la sala, sa am zambet si privire sexy. clar

| Ottakringer a răspuns (pentru DNSK):

Te-ai lamurit laughing)

| Alcyon a răspuns:

Ne plac barbatii care merg la sala. Cam cum va uitati voi la sanii femeilor, asa ne uitam noi la barbatii musculosi.

| NoRegretsxx a răspuns:

Eu nu stiu sa excite vre'o femeie banii sau masinile. A da..ca unele cauta barbati dupa criteriul asta ..asta e altceva.dar nu are legatura cu excitatulwinking. zic eu. poate ma insel si imi dau cu parerea aiurea.
Dpmdv treaba sta in felul urmator; ma atrage un barbat cu: un zambet sexy, o privire sexy si un corp de nu ti'ai mai lua mainile sau buzele de pe el laughing)). asta din punct de vedere sexual..gen..sa te *** o data. In schimb pentru o relatie..tr sa tii cont de alte aspecte. Daca le ai si pe alea mai sus enumerate..esti dat dracu. unde ai fost pana acum? laughing) ( vb in general nu fac referire la tine).

| NoRegretsxx a răspuns:

A da..si sa nu uit...pe femei (nu fete) le excita si cum a zis colegu. o *** mare in erectie. laughing)

| Maxnonymus a răspuns:

Frate.fetele niciodata nu se vor arata..adica gen ca noi. noua ni se scoala..si aia e.dar fetele niciodata nu vor spune : "mama ce bun esti" sau "te-as ****" laughing) numai daca iesi in **** goala in stare erecta pe strada s-ar arata excitate..altfel nu cred laughing

| GulDan explică (pentru Maxnonymus):

rolling on the floor tare asta. mda cam asa e da am auzit ca cica vor mai mult sex ca noi dar nu arata asta.o fi adevaratthinking