Otonis, iti cam plac animalele: la avatar veverita, in mesaj zici de satisfacut testoase...
@dumnezeu, dar esti un pic ciudat daca iti place sexul intre testoase. nu ai vrea sa vezi si doua furnici cand se trag de antene?
Bine ca nu-i ziua mea, astfel am un motiv sa-l refuz politicos. Daca-mi dadeai o testoasa, acceptam, dar sa-mi dai o testoasa satisfacuta de altul, la ce bun? Nu-ti dai seama ce munca trebuie' sa depun sa depasesc performantele testosului si sa-i dau testoasei un orgasm mai bun?
@ phiholoaga, nu stii vorba aia: "nu uita de unde ai evoluat?" in fond sunt si eu un animal si-mi mai starneste pasiunea cate o veverita, o testoasa... mi se rupe sufletul sa vad tristetea-n ochii lor stiind ca nu m-ar putea avea o noapte, ca doar ce-i o noapte?! O mica aventura nu raneste pe nimeni si ne mai usuram si noi de tensiunea sexuala. Doar nu esti rasista!
Din punct de vedere sexual exisat 3 varste:
1- cand faci
2- cand povestesti ce ai facut
3- cand privesti la ce fac altii
A 3 a ne asteapta pe toti dar parca-i totusi prea devreme si inadecvati protagonistii (E rusinos sa-i privim - ei o fac pentru perpetuarea speciei. El gemea din cauza efortului nu de placere). Sorry!
Cat efort trebuie sa depui ca sa gauresti cu ''chestia'' o carapace din aceea!
Acum am inteles de ce se vaita si ofteaza atat de rau mititelul... ufff!
Poftim cultura... nu-mi place cadoul tau...deplasat, da` deplasat. f deplasat
alexandruth întreabă: