| Keyko a întrebat:

Asta e pentru baieti Am o intrebare care ma nedumereste asa ca ar trebui sa fiu directa. Pretuiti virginitatea unei fete? ma refer ca daca ati avea o iubita, ati intelege-o daca v-ar spune ca nu vrea sa faca sex, deoarece vrea sa fie pura doar pentru cel cu care se va marita?

25 răspunsuri:
| nesuferit a răspuns:

Da, dar cu conditia ca si ea sa ma inteleaga daca ma duc la alta doar ca sa fac sex

| Rooobi a răspuns:

Depinde varsta... daca e un baiat sub 19-20 sa zicem nu ar prea intelege si ar zice ceva in gen ca gandesti ca pe timpuri. Daca ar fi un baiat peste 20 de anii ar putea sa inteleaga totusi. Dar nu e chiar atat de importanta varsta... depinde gandirea fiecarui persoane, care difera de la om la om.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru nesuferit):

Tipul "nesuferit" a punctat destul de bine.tongue Sa pretuiesti virginitatea in felul in care multe dintre voi o fac (pentru ca asta se intampla doar in cazul fetelor) mi se pare o prostie. Ca sa nu mai zic ca ajungeti sa va multumiti cu o relatie nesatisfacatoare, legate prin casatorie de un partener care poate fi oribil in pat doar de dragul de a ramane pure si nobile. tongue Am o banuiala cum ca voi cele care vreti sa va casatoriti virgine aveti o doza mica de masochism in sange, ca altfel nu-mi explic cum de te poti condamna singura la o asemenea viata. Unele chiar traiesc cum a descris baiatul de sus. Ele stau neatinse ca niste obiecte decorative, in timp de partenerul lor se bucura impreuna cu alte fete de experientele vietii.happy

suntserios
| suntserios a răspuns:

Fiecare cu credinta lui. Nu ii impartasesti modul de a gandi nu stati impreuna si gata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,pretuiesc lucrul asta. Putine fete in ziua de azi sunt asa.Cei mai multi baieti(sub 20 de ani)stau cu fetele doar pentru sex.Eu niciodata nu as face sex cu prietena daca nu am fi casatoriti, deoarece este un pacat.

| Mirunelu a răspuns:

Daca tine la tine iti va respecta decizia.

| PentruLiniste a răspuns:

Daca nu pretuieste lucrul acesta inseamna ca relatia nu merge.
O sa gasesti persoane care o sa fie de acord cu lucrul acesta si persoane care nu.

| Betty18 a răspuns:

Sunt fata, dar vreau sa imi spun parerea.

Poate pentru maxim 1 la suta din sexul masculin este important insa restul poate doar vor aprecia fata putin mai mult insa altora le este pur si simplu indiferent, esti privita la fel ca oricare alta.

| FucktheSystem a răspuns:

Cât timp nu te vei mărita cu un pocăit sau un creștin fanatic nimănui nu o să îi pese dacă ești virgină sau nu. În plus e o porcărie ideea să rămâi virgină până la căsătorie, dacă iubești pe cineva de ce nu ai face sex cu el chiar dacă nu o să rămâneți toată viața împreună? Dacă iubeai pe cineva nu trebuia să te dăruiești cu totul? Și de ce ai risca să nu te potrivești din punctul ăsta de vedere cu viitorul tău soț doar pentru mândria ta de fată mare.
Asta e părerea ma ca fată iar dacă aș fi băiat n-aș risca niciodată să mă îndrăgostesc de o fată ca tine care chiar dacă m-ar iubi nu s-ar dărui cu totul.

| x33Dalia a răspuns:

Eu fiind fata am si eu opinii ca si ale tale dar faza cu sa nu faci sex numai dupa casatorie este o prostie si pentru fete -.- dupa 18 ani e cel mai bine sa faci sex pentru ca atunci esti majora si atunci trebuie sa traiesti viata cu cea mai mare intensitate. Pana atunci poti sa ai "iubiti" dar sa nu faci nimic cu ei daca simti tu ca nu esti pregatita.^^

| Woodenpints91 a răspuns:

Când o fată-mi spune că vrea să-şi păstreze virginitatea până în noaptea nunţii, din start pentru mine este o fată extrem de încuiată care-şi priveasză libertatea pentru nişte bariere cretine pe care şi le impune din lipsă de altceva.

Nu prea dau 2 bani pe virginitatea unei fete,puţin îmi pasă dacă a mai făcut-o sau nu cu alţii până acum.
Cei care vor doar fete virgine,ori o au mică, ori nu-s buni la pat, şi nu vor să fie comparaţi cu alţii care au satisfăcut-o mai bine decât ei. Dacă fata e virgină, nu ştie diferenţa dintre o partidă bună de sex, sau una proastă.

| Allrc24Orthodox a răspuns:

Da o pretuiesc foarte mult. E o dovada de onoare, caracter, seriozitate si daruire pentru o singura persoana. Felicitari.

| Demonull a răspuns:

Si daca ea vrea sa fie pura,eu ma pot duce la tarfe, logic.dar de ce sa o tin pe aia care vrea sa fie pura, sa o port dupa mine ca si catel? Am deja un catel, si nu am nevoie si de o javreta. Deci clar nu poti sa fii cu cineva o perioada si doar sa va mozoliti fiecare are nevoi, daca vrei sa ramai pura cauta-ti barbat ia-l de sot si misiune indeplinita desi nu vreau sa te jignesc cam idioada ideea.Iti doresc mult succes!

| MayanMistica a răspuns (pentru FucktheSystem):

Tie iti e ciuda ca nu mai esti virgina?

| MayanMistica a răspuns:

Multi dintre voi ganditi cu ce aveti intre picioare.Ca sunteti fete sau baieti, dar nu luati in considerare urmatoarele aspecte:
-poate fata face parte dintr-un clan tiganesc unde a nu mai fi virgina e o dezonoare
-poate e musulmanca (traiesc musulmani si in Romania ), sau combinatia intre tata arab musulman si mama crestina.
-poate parintii fetei traiesc intr-o comunitate sau familie unde a fi virgina la nunta este foarte apreciata
Eu personal m-as bucura sa stiu ca mai sunt fete virgine in ziua nuntii, decat sa ma minunez de numarul pitipoancelor ce a umplut lumea.

| Keyko explică (pentru MayanMistica):

Multumesc pentru mesaj, dar cred ca trebuie sa stii ca am pus aceasta intrebare deoarece si eu ma minunez de nr pitipoancelor din ziua de azi si am vrut sa stiu ce parere au baietii despre noi fetele.
P.S. nu sunt nici tiganca nici musulmamca si nici parintii si familia mea provin din tipul acela de familie in care virginitatea este apreciata, sunt doar o fata cu demnitate care stie sa se respecte

| MayanMistica a răspuns (pentru Keyko):

Draga mea foarte bine faci ca nu te ia cu lesin la fiecare propunere pe care un mascul o face unei fete doar pentru ca la ora aia e in calduri si n-are pe cine isi varsa oful. Asta vorbeam si cu fiica mea in varsta de 13 ani. La anul va merge la liceu si n-as vrea sa o faca doar pentru ca tarfulitele din clasa ei vor rade de ea sau pentru ca un posibil iubit ar ameninta-o cu despartirea daca nu se culca cu el. Mai bine sa-i dea ea una in mecla si un sut in fund decat sa-si planga in pumni mai tarziu.Pentru ca a o face cu cineva pueril nu-ti aduce nicio garantie ca ala va sta cu tine doar ca ai fost virgina. Il va durea in cot si isi va cauta alta, ca doar e la varsta cand nu realizeaza cat conteaza pentru o fata acel moment.Si daca foarte multe fete din ziua de azi nu dau doi bani pe virginitate si o fac la coltu strazii sau in scara blocului e treaba lor.Asta dovedeste cat de femme fatale sunt ele si ca mai mult de atat nu pot gandi. Mai rau e faptul ca le instiga pe cele care isi apara un tel prin batjocura si cuvinte nelalocul lor.

| FucktheSystem a răspuns (pentru MayanMistica):

Nu, nu îmi este deloc ciudă ținând cont că a fost decizia mea să fac sex, nu am făcut-o fără discernământ, eventual beată într-un club. Am făcut-o cu persoana care o iubesc enorm și cu care încă sunt împreună. Și chiar dacă o să ne despărțim tot nu o să regret că m-am simțit bine, e o ipocrizie să regreți că ai avut parte de plăcere și eu nu dau doi bani pe ipocriți.
La ce mă ajută în viață un himen?
1. Să mă laude popa și să ajung în rai.-Nu îmi pasă, sunt atee.
2. Să pic bine în ochii îndoctrinaților.-Iar nu îmi pasă, nu îmi pasă de părerea unor anonimi oricum.
3. Să mă mândresc cu asta.- Cum nu văd de ce te-ai lăuda cu o membrană oricum nu m-aș lăuda.
Deci degeaba vă lăudați voi cu membrana voastră dintre picioare, oricum nu dă nimeni doi bani pe ea și valoarea unui om, educația și inteligența nu se măsoară în virginitate, bine asta dacă nu ne întoarcem cum vreo 2000 de ani în urmă când fetele care nu erau virgine la căsătorie erau ucise cu pietre din porunca lui Dumnezeu, dar nu cred că e cazul.

Nu stiu daca e vorba de lauda sau nu dar stiu un lucru: e oare bine la varsta de 14-16 ani sa dai iama pe forumuri si sa te jelesti de ceasul mortii ca ti-a tras-o x, y si restul alfabetului si ca esti gravida fara ca mama ta sa stie?!
Nu zic de tine, zic de o groaza de pitipoance care vad in a face sex la varsta asta o chestie teribila de lauda.Si cand o dau in bara nu stiu cum sa umple forumurile cu lacrimi de crocodil. Nu s-o masura inteligenta si educatia in virginitate dar daca una vine si zice ca s-a spart la 14 ani, nu cred ca o sa-mi lase o impresie prea dragalasa. Ele vor zice : ei si ce, mi se rupe de parerea ta. Dar pe mine ma ingrijoreaza mentalitatea asta pentru ca n-as vrea ca fata mea sa se inhaiteze cu acest gen de fete usoare. Ce e si mai rau : nu o ca fac ele si apoi isi plang in pumni sau spun ca nu le pasa, ci ca instiga si pe altele sa o faca.Si daca ea, virgina nu intra in cloaca lor atunci o batjocoresc si o dau afara din grup. Pentru unele fete mai slabe de inger aceasta excludere este importanta si le fac sa ia decizii pe care mai tarziu le vor regreta intr-un fel sau altul.
Apropo sunt tari si acum unde daca fetele nu sunt virgine sunt ucise cu sabia sau cutitul. Si nu din porunca lui Dumnezeu ci a familiei...

Eu, ca o fată ușoară, că aici cred că mă încadrez după mentalitatea asta pot să asigur că nu o să umplu niciun forum cu plângerile mele pentru că nu o să fie cazul. În zilele noastre e aproape imposibil să rămâi însărcinată dacă nu vrei și ai un minim de informație, dar cum omul prost nu se informează se umplu și forumurile, că trebuie să trăiască și adminii.
Nu știu de unde e mentalitatea că doar pițipoancele și fetele lipsite de educație fac sex de tinere sau mai bine zis înainte de căsătorie, poate pentru că ajung la lumină decât cazurile triste când tipa rămâne însărcinată, este părăsită și îi este frică de părinți, dar nu mereu se întâmplă așa.
În plus grupurile în care virginele sunt alungate sunt un mit urban, cum educația și bunul simț nu țin de virginitate nici prietenia sau grupul de prieteni nu prea au legătură cu asta. Genul ăsta de grupuri se găsesc decât pe centură sau la bordel, deci să nu vă fie frică că nu stă nimeni să vă convingă fata să facă ce nu vrea. Și dacă vă e frică că o fata dumneavoastră o să se înhăiteze cu așa persoane de nimic atunci trebuie să vă îndoiți și de educația care i-ați oferit-o, dacă erați sigură că e educată cum trebuie nu trebuia să aveți griji de acest gen.
Personal nu îmi pasă ce impresie las, lumea își face idei preconcepute, generalizează și așa nu mai doresc să cunoască o persoană care poate să fie ok doar pentru un stereotip de genul „ Nu mai e virgină? e clar curvă". Oamenii care generalizează și care își trăiesc viața după niște reguli bune de nimic pentru mine nu prezintă interes, în genral oamenii închiși la minte mă sperie.
P.S. Nu e de mirare că și acum există oameni idioți, totuși e de mirare că o divinitate care mulți o venerați a poruncit așa ceva în cartea sfântă după care voi ar trebui să vă trăiți viața.

Se pare ca n-ai inteles nimic din raspunsul meu. Nu e vorba ca imi croiesc eu viata dupa divinitati sau nu, eu ma refeream la tarile arabe unde divinitatea e la putere.Iar fetele alea nici macar nu pot gandi atat de libertin ca tine pentru ca la prima abatere si-ar lua adio de la viata.
Eu pot sa dau educatie copilului meu, dar asta tine de ea daca vrea sa ma asculte sau nu. Ca banuiesc in nestiinta mea ca mama ta nu te-a trimis sa faci sex la 14-16 ani. Femeia cred ca ti-o fi dat niste sfaturi, ceva acolo.

" În plus grupurile în care virginele sunt alungate sunt un mit urban, cum educația și bunul simț nu țin de virginitate nici prietenia sau grupul de prieteni nu prea au legătură cu asta. Genul ăsta de grupuri se găsesc decât pe centură sau la bordel, deci să nu vă fie frică că nu stă nimeni să vă convingă fata să facă ce nu vrea.''

Tu la filmele americane te uiti? Macar asa de curiozitate. Unde fetele populare sunt cel mai adesea cele cu caractere negative si fetele cuminti sunt considerate proaste si aratate cu degetul. Nu vorbesc de filme vintage ci filme noi, facute de 10 ani incoa. Filmele alea nu sunt facute si ele dupa cazuri reale, sau sunt imaginatii gen SF?!
Si nu in ultimul rand. Este o vorba : nu te teme de omul prost ci de cel fara credinta in Dumnezeu.

Nu m-a trimis mama să fac sex că nu e pește și eu prostituată. Totuși mi-au dat o educație în domeniu cât să nu ajung să bocesc pe forumuri de o decizie care e numai și numai a mea și care am luat-o fără niciun regret.

Și nu obișnuiesc să mă uit la filme americane cu adoleșcente și d-astea.(Filmele europene oricum sunt mult mai bine, mai ales când vine vorba de umor, americanii mai ales în ultimul deceniu au scos filme bune de nimic) Viața nu e un film și nu o să fie. Un film poate să fie făcut după un caz real, dar cazul real la fel de bine poate să fie unul izolat. Eu nu știu cum cineva se bazează pe ce vede în filme, eu pot să spun din experiență că nu se întâmplă ca în filme, acum fiecare crede pe cine vrea, imaginația regizorului sau experiența de viață.

Și în ultimul rând: Să îți fie frică de cel prost și fără credință, că ăla te poate ucide, un om cât de cât inteligent și fără credință pe lângă că este inofensiv și are principii (chiar dacă nu sunt dictate de o carte sfântă extrem de sângeroasă care mulți creștini nici nu a deschis-o) este de multe ori și mai bun cu restul oamenilor chiar dacă nu o face pentru o așa zisă recompensă în viața de apoi. E o vorbă tâmpită de-a binelea și cine se bazează pe așa ceva pot să spun din start că nu merită pic de respect, să judeci oamenii după credință e stupid, dar spuns asta persoanei care judecă fetele după virginitate.

E una sa faci sex la 18 ani si alta sa te tavali de la 13 ani pentru ca n-ai altceva mai bun de facut sau pentru ca Gheorghe din deal e in calduri si n-are cu cine si-o trage. Dupa care pune cusma pe-o ureche si dus e.
Pentru mine una de 14-16 ani care nu mai e virgina nu ca nu merita pic de respect, dar deja ma indoiesc de viata care si-o va face.

Am 16 ani, te poți îndoi de viața care o să mi-o fac, poți să nu mă respecți și tot tacâmul. Nu sunt proasă, nici inconștientă și nici n-am nevoie de respectul unei persoane necunoscute sau de îndoielile ei asupra viitorului meu de care mă asigur în fiecare zi că o să fie unul bun. Dacă ai făcut sex nu devi proastă, nici prostituată, eu îmi văd de viața mea la fel ca înainte, de școală și de tot, nu sunt într-un industrial ci în cel mai bun liceu din oraș, am o medie decentă și sunt absolut sigură că pot să intru la o facultate de stat, nu e loc de îndoială aici. Deci păstrează-ți stereotipurile în cap, a face sex nu este un eufemism pentru a deveni absolut bătută în cap și inconștientă.

| ConstantinIordachescu a răspuns:

Foarte simplist prezentati gandurile voastre.