Desi sunt singur o sa isi raspund, normal ca as fi de acord, inseamna ca e egoist, daruieste ceea ce primesti, asa e frumos
Cum iti asterni asa dormi. Sunt oameni si oameni, iubiti si iubite, de toate soiurile.
Probabil isi da drumu prea repede si apoi nu mai are pofta iubitul tau nu ii fa si tu oral pana isi da drumu, fa-i doar putin de preludiu. Eu inca nu am avut probleme de genul, sunt momente cand face doar unul oral doar eu sau doar ea, dar tot se termina cu o partida de sex si in final cu orgasme
Și eu aș fi de acord. Nu de alta, dar plăcerea ei îmi induce și mie plăcere. Chiar mi s-a întâmplat odată să termin doar simțind orgasmul ei...
Dar dacă întrebarea este dacă mi se pare normal ca asta să fie o regulă - ei bine, nu prea. Oferi, dar mai și primești. Măcar o degețică...
Ideea e ca s-a intamplat de cateva ori sa imi ceara oral, fie ca sunt pe stop sau nu, insa atat, nu mai urmam eu dupa sau o partida sau asa.Si prin asta ma simt ca o sclava, prin ce ma pune sa fac.Desigur ca nu am facut decat atunci cand am simtit eu nevoia sa ii fac sau venea de la mine vointa, nu pe obligate ca nu merge asa.
Suntem de 2 ani jumatate impreuna. Avem planuri de viitor.Acum ca stii asta care iti e raspunsul final?
Bai fata tot nu l-ai mai lasat pe profitorul ala nesimtit?
Tu nu intelegi ca nu ti-e iubit!?
A cata intrebare e asta in legatura cu el?
Ori nu exista si pui intrebari ca sa te plictisesti.
Nu pricepi ca nimeni nu-l aproba?
Nici macar tu, dar noi, astia de pe net care nu stim toata treaba.