Totusi ar trebui sa vorbesti cu el deoarece nu e in regula sa strangi dezamagiri in tine.Intreaba-l asa:Macar m-ai iubit vreodata, daca azi nu mai simti nimic pentru mine, asta vrea sa stiu sincer ca sa stiu ce va urma...Iar dupa veti vedea ce mai faceti.
1. Esti cam prostuta, crezi ce spune o "prietena"? Verifica draga mea, intreaba-l, nu crede pe oricine!
2. Daca te-a intrebat ce ai, inseamna ca te cunoaste si ii pasa. Mai bine pune-i pe el si pe prietena ta fata in fata. De ce sa nu ii spui lui ce a spus prietena ta? Pentru ca poate minte, sunt sigura 90%.
In concluzie, cel mai bine ar fi sa ii pui fata in fata si sa il intrebi daca este adevarat. Succes
Si eu trec prin asta. chiar acum exact asa a fost si la mine. m-a invatat atatea si a fost mereu langa mine, ma ascultat, m-a ajutat mereu si brusc am aflat ca totul e la vrajeala
doare putin aa?
Putin? doare enorm de mult
imi pare rau ca treci si tu prin asa ceva pentru ca stiu cum este si cat de mult doare...oricum trebuie sa fi tare ca sa depasesti acest moment neplacut si sa nu uitam ca intr-o zi roata se va intoarce