| ingerassecret a întrebat:

Astazi a fost o zi dureroasa pentru mine sad.Am avut o discutie serioasa cu fostul meu prieten si mi-a spus ca el in momentu de fata ma vede doar ca pe o simpla prietena nimic mai mult si ca a tot incercat sa se impace cu mine sa vada daca ii revin sentimentele pentru mine dar degeaba.Ca a tinut la mine, ca am avut clipe si amintiri frumoase dar nu a fost sa fie.Trebuie sa mergem fiecare pe drumul lui si ca viata merge inaintesad
Abia m-am abtinut sa nu plang.Eu in ca tin la el enorm.
Cum sa uit aceste cuvinte ce mi-a spus, oare cum si mai ales cum sa il uit pe el? sad
Oare cum?sad prima mea iubire.
De cand am auzit cuvintele astea nu ma mai pot opri din planssad

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Poti plange cat doresti pana vei intelege ca nu esti prima fata pacalita de un baiat, bineinteles cu voia ta si de asemenea mai trebuie sa intelegi ca o relatie nu este ceva etern.

| h3r a răspuns:

Măcar a fost sincer, a recunoscut.
Înțelege că nu se mai poate, el nu te iubește și nu îl poți ține lângă tine așa...
Te sfătuiesc să începi să-l eviți, mai exact să nu-l mai cauți! Altfel o să te rănești singură.
O să uiți de el...așa cum a uitat și el de tine într-un final.

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Baga plans pana nu mai poti, si cand obosesti si simti ca nu mai poti, apucate iar de plans, pana vei realiza ca asta e viata, prima iubire nu e neaparat marea iubire

| Cristiann25 a răspuns:

NU il poti uita oricat ai vrea! Tot RESPECTUL pentru el ca a fost sincer si nu si-a batut joc de tine! Mai lasa-l poate o sa-si revina si o sa fii din nou cu el.Incearca sa vezi MEREU partea buna/frumoasa a lucrurilor, lucrurile frumoase ce s-ar putea intampla.Te pup!