Sincer, la cum vorbesti, nici nu cred ca poti avea o femeie mai buna de atat. Incearca sa te educi, sa incepi sa fii un om cat de cat normal si apoi vi avea si partenere normale. daca tu te gandesti numai la genul de femei care te iubesc pentru ca ai masina, sau daca ti-a trecut prin cap sa dezvirginezi o minora, atunci sincer, ai fi meritat sa fi tratat si mai urat.
Exact,iesi cu alte fete si pana la urma o vei uita, si ai grija data viitoare cand te indragostesti sa fi mai atent
Frate esti in aceeasi situatie ca si mie. Las-o, da-o-n ma-sa, bine ca a plecat, mai rau era daca se intampla mai tarziu. E foarte bine ce s-a intamplat, cel putin pentru tine, stiu ca e greu si ca te gandesti la ea, pentru ca tu o iubreai, d-asta te gandesti la ea, dar ia gandeste-te la momentele proaste, la ce a putut sa-ti faca in conditiile in care tu o iubesti. Gandeste-te daca ea a regretat vreo secunda cjhestia asta sau daca s-a gandit cat rau iti face, nu cred. Iar asta ar tebui sa=ti puna un mare semn de intrebare. Eu zic sa iesi cat mai multa vreme din casa, oriunde, pe strada la plimbare, la un prieten, la rude, vorbeste cu ei orice, despre ea, despre relatie, descarca-te, intalneste-o pe strada si multumeste-i. Fa ceea ce te face sa te simti bine, nu vinovat. Bea un pahar, esti barbat (nu face abuz insa, poate avea efecte aiurea si te va lua melancolia), ia-ti prietenii adevarati aproape si puneti-o la colt... Fi fericit ca ai scapat de o scursura, Femei sunt o gramada, capu' sus. Numai bine
Pai cam are dreptate tatal tau, o sa se intoarca la tine sincer.si tu esti sigura ca era virgina, daca a facut ceva cu "taranul" respectiv, sincer tu ti-ai facut datoria ai asteptat-o si ea si-a batut joc, dar sincer eu iti spun mai intai sa te calmezi, si sa iti impui tu singur ca nu o mai vrei, doar asa o sa poti iesi cu altele, ca daca nu ele nu te vor face sa uiti, ci sa iti amintesti de ea, pentru ca o sa incepi sa compari: " fosta facea asta, fosta facea aialalta" etc... crede-ma chiar stiu cum e, si am o relatie de 2 ani