| Anxiousy a întrebat:

Astazi am aflat ca de fapt, fosta (doamne nici nu mai vreau sa-i rostesc numele) de care ma despartisem de 1 sapt, (nu mai ma vazusem cu ea de ceva timp ea spunand ca are treaba, etc.) ma insela. umbla cu altu. dormea cu altu la ea acasa. maicasa stia asta si o suna pe mama sa-i zica sa ma impace pe mine ca ea sufera cand ea statea cu altu e o scarba si maicasa o nesimtita, astazi am aflat si ca mi-a facut familia modesta, ca nu-si vede de-a lungul nasului cand a aflat tata s-a enervat putin ca nici nu e adevarat asta, a primit-o in casa cu caldura i-a oferit tot ce a vrut si ea face astea. mi-au zis parintii sa stau linistit ca o sa vina ea la mine si sa nu o mai primesc, ca ea o sa sufere mai incolo sa o tratez acum cu indiferenta si sa umblu cu alte fete ca sunt altele care ma vor si eu nu ma uitam la ele ca eram cu nesimtita asta. mi-a spus tata mai ales ca o sa dau traseul si o sa iau permisul si cand am masina am cate femei vreau si sa nu le mai iubesc, etc.

Am avut o relatie de 1 an si 3 luni si nici macar nu am facut sex ca ea e virgina (sa se dezvirgineze cu un taran care nu-l cunoaste, sa sufere si sa regrete asa cum am facut si eu) am 18 ani ea o sa faca 17 in curand.

Ce as putea sa fac si eu sa ma mai calmez? Deja mi-am programat asta seara dupa sala o intalnire si maine ma duc la patinoar alta intalnire cu alta fata, dar altceva ce pot face sa o uit sa nu mai ma gandesc la ea? Cat rau mi-a facut. am plans in fata mamei nu mai puteam de nervi si de suparare dar mi-a spus chestia asta sa nu o fac decat in fata ei daca mai simt nevoia, celorlalti sa le arat ca sunt indiferent fata de ea si o sa o doara pe ea.

7 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Exact,iesi cu alte fete si pana la urma o vei uita, si ai grija data viitoare cand te indragostesti sa fi mai atent

| andreeeeeeeeeeeeeee a răspuns:

Pai cam are dreptate tatal tau, o sa se intoarca la tine sincer.si tu esti sigura ca era virgina, daca a facut ceva cu "taranul" respectiv, sincer tu ti-ai facut datoria ai asteptat-o si ea si-a batut joc, dar sincer eu iti spun mai intai sa te calmezi, si sa iti impui tu singur ca nu o mai vrei, doar asa o sa poti iesi cu altele, ca daca nu ele nu te vor face sa uiti, ci sa iti amintesti de ea, pentru ca o sa incepi sa compari: " fosta facea asta, fosta facea aialalta" etc... crede-ma chiar stiu cum e, si am o relatie de 2 ani

| xanderblackx a răspuns:

Frate esti in aceeasi situatie ca si mie. Las-o, da-o-n ma-sa, bine ca a plecat, mai rau era daca se intampla mai tarziu. E foarte bine ce s-a intamplat, cel putin pentru tine, stiu ca e greu si ca te gandesti la ea, pentru ca tu o iubreai, d-asta te gandesti la ea, dar ia gandeste-te la momentele proaste, la ce a putut sa-ti faca in conditiile in care tu o iubesti. Gandeste-te daca ea a regretat vreo secunda cjhestia asta sau daca s-a gandit cat rau iti face, nu cred. Iar asta ar tebui sa=ti puna un mare semn de intrebare. Eu zic sa iesi cat mai multa vreme din casa, oriunde, pe strada la plimbare, la un prieten, la rude, vorbeste cu ei orice, despre ea, despre relatie, descarca-te, intalneste-o pe strada si multumeste-i. Fa ceea ce te face sa te simti bine, nu vinovat. Bea un pahar, esti barbat (nu face abuz insa, poate avea efecte aiurea si te va lua melancolia), ia-ti prietenii adevarati aproape si puneti-o la colt... Fi fericit ca ai scapat de o scursura, Femei sunt o gramada, capu' sus. Numai bine

| Neacsu_Valentin_1995 a răspuns:

Fa ceea ce ai scris in randurile de mai sus, pare destul de ok.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sincer, la cum vorbesti, nici nu cred ca poti avea o femeie mai buna de atat. Incearca sa te educi, sa incepi sa fii un om cat de cat normal si apoi vi avea si partenere normale. daca tu te gandesti numai la genul de femei care te iubesc pentru ca ai masina, sau daca ti-a trecut prin cap sa dezvirginezi o minora, atunci sincer, ai fi meritat sa fi tratat si mai urat.

| Anxiousy explică (pentru Brigaela):

Nu ai inteles nimic din ce am spus, e total opusul

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru Anxiousy):

Eu am inteles. cand vei intelege si tu ce am scris eu, vei avea si o femeie care sa te respecte.