| anaduls a întrebat:

Astazi este ziua mea! Si aseara m-am certat cu prietenul meu din motiv ca am fumat o tigare asa de fericire ..ca azi e ziua mea. M-am prostit mai mult. Bine ca eu i-am zis, si el mi-a facut capu calendar. Apoi ne-am certat urat, ne-am injurat, ma jignit rau de tot... mi-a stricat toata dispozitia. Plus ca a vrut sa dea in mine. Am mai vorbit pe mess, a fost aiurea. Mi-a spus ca si-a rupt cartela si sa sterg tot ce am cu el, poze etc.Pe el la deranjat ca nu m-am tinut de cuvant plus ca a venit bunicamea la noi in camera si m-a vazut ca plang, s-a luat putin de el. A zis ca ce il luam de prost. A iesit urat oricum. Am plans toata seara sad. Ce sfat imi dati? Ma simt aiurea chiar de ziua mea. Parca il urasc si nu.

Răspuns Câştigător
| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Si noi cu ce te putem ajuta domnisoara? daca ai gresit du-te si cereti scuze... daca nu asta e, ridica capu mergi mai departe nu te crampona la un singur baiat

9 răspunsuri:
| XxBlueRosexX a răspuns:

La multi ani...mergi la el si cere-ti scuze pentru injuraturi, ii spui ca ai reactionat asa la nervi si ca nu ai vrut sa spui ce ai spus.

| neutrino a răspuns:

In primul rand " La muti ani"! In ceea ce priveste prietenul tau, el este un badaran si tine minte ca un astfel de baiat nu are ce cauta cu tine.

| HueyFreeman a răspuns:

Fiind non-fumatoare, brusc iti vine sa fumezi o tigara de fericire... interesant fenomen.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cati ani ai?

| anaduls explică (pentru anonim_4396):

19 ani

| anonim_4396 a răspuns (pentru anaduls):

Prea aiurea si prietenul ala al tau, sunteti de mult timp impreuna?

| unknøwn a răspuns:

Ce sfat îţi dau?
Să-l uiţi.
Nu de alta dar n-are rost să-ţi bagi unghia în gât pentru un lache care se ia de gagică-sa pentru că o băgat o ţigară în gură. Se simte gelos că ai preferat să-i iei ţigara în gură în loc de penisul lui?
Ce-i cu drama asta cu ruptul cartelei, uită tot despre mine, ca o adevărată prinţesă care-i părăsită de iubi?
Îţi zic eu ce aşteaptă. Să vadă cam cât de sclavă eşti.
Tu cel mai bine ar fi să faci exact ce-ţi spune. Să îl uiţi.
N-ai de ce să-l urăşti. Când urăşti un om demonstrezi faptul că-ţi pasă de el.
Fii indiferentă şi ignoră-l. Dar chiar să simţi asta, nu să te prefaci doar.
N-ai de ce să plângi pentru un broscoi de genul.

Şi ce-i asta cu _chiar de ziua mea_?
Adică ziua de naştere e ceva special sau?
Poţi să fii fericită în orice zi din an. Nu e cu nimic ziua de naştere mai specială decât orice altă zi.
Poate tu îi acorzi importanţa asta pentru că e o zi în care brusc, toţi oamenii cărora li se rupea de tine şi nu dădeau 2 bani, te contactează să-ţi spună cât de mult îţi vor binele şi hau miau.
Tu zâmbeşte acolo şi lasă dramele.
Hai salut!

| deny2002 a răspuns:

Sa petreci mai departe, sa nu-ti mai fie cu gandul la el si maine te duci la el si ii ceri scuze sau ii faci ceva, o surpriza

| anaduls explică:

Ma simt foarte trista sad mai bine numai ii ziceam nimic ...si recunosc ca am vobit urat cu el, deoarece ma stresa. M-am bazat pe el de ziua mea, mi-am facut planuri ca o sa ne distramamandoi ...acum nu am nici o idee ce sa fac astazi crying