Si noi cu ce te putem ajuta domnisoara? daca ai gresit du-te si cereti scuze... daca nu asta e, ridica capu mergi mai departe nu te crampona la un singur baiat
Ma simt foarte trista mai bine numai ii ziceam nimic ...si recunosc ca am vobit urat cu el, deoarece ma stresa. M-am bazat pe el de ziua mea, mi-am facut planuri ca o sa ne distramamandoi ...acum nu am nici o idee ce sa fac astazi
Fiind non-fumatoare, brusc iti vine sa fumezi o tigara de fericire... interesant fenomen.
Sa petreci mai departe, sa nu-ti mai fie cu gandul la el si maine te duci la el si ii ceri scuze sau ii faci ceva, o surpriza
Ce sfat îţi dau?
Să-l uiţi.
Nu de alta dar n-are rost să-ţi bagi unghia în gât pentru un lache care se ia de gagică-sa pentru că o băgat o ţigară în gură. Se simte gelos că ai preferat să-i iei ţigara în gură în loc de penisul lui?
Ce-i cu drama asta cu ruptul cartelei, uită tot despre mine, ca o adevărată prinţesă care-i părăsită de iubi?
Îţi zic eu ce aşteaptă. Să vadă cam cât de sclavă eşti.
Tu cel mai bine ar fi să faci exact ce-ţi spune. Să îl uiţi.
N-ai de ce să-l urăşti. Când urăşti un om demonstrezi faptul că-ţi pasă de el.
Fii indiferentă şi ignoră-l. Dar chiar să simţi asta, nu să te prefaci doar.
N-ai de ce să plângi pentru un broscoi de genul.
Şi ce-i asta cu _chiar de ziua mea_?
Adică ziua de naştere e ceva special sau?
Poţi să fii fericită în orice zi din an. Nu e cu nimic ziua de naştere mai specială decât orice altă zi.
Poate tu îi acorzi importanţa asta pentru că e o zi în care brusc, toţi oamenii cărora li se rupea de tine şi nu dădeau 2 bani, te contactează să-ţi spună cât de mult îţi vor binele şi hau miau.
Tu zâmbeşte acolo şi lasă dramele.
Hai salut!
La multi ani...mergi la el si cere-ti scuze pentru injuraturi, ii spui ca ai reactionat asa la nervi si ca nu ai vrut sa spui ce ai spus.
Prea aiurea si prietenul ala al tau, sunteti de mult timp impreuna?
In primul rand " La muti ani"! In ceea ce priveste prietenul tau, el este un badaran si tine minte ca un astfel de baiat nu are ce cauta cu tine.