| Adi1994Adi a întrebat:

Ati avut vreodata relatie cu beneficii?
Daca da, cum s a ajuns aici?(detaliat)
Si cand se sfarseste o astfel de relatie?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Pentru a concepe sa intretii relatii FARA beneficii trebuie sa ai o anumita varsta (trecut de prima tinerete), trecut de asemenea prin 1-2 casnicii sa ramai holtei/vaduv, sa aiba acelasi statut si partenerele, sa nu ai convingeri religioase, sa ai o gandire ultralibertina si ceea ce este cel mai important sa faci parte dintr-o gasca (barbati si femei) cu aceste principii de viata. Pentru a nu se crea relatii sentimentala intre parteneri altele decat de prietenie si cel mai important aspect se refera la evitarea intretinerii de acte sexuale repetate cu aceeasi partenera pe anumite perioade de timp. In momentul in care intre doua persoane apar sentimente de dragoste de obicei se retrag dintr-o astfel de comunitate bazata strict pe prietenie.

10 răspunsuri:
| sofisis a răspuns:

Da am avut. Sa- intins pe o perioada de aproape 3 ani. A inceput cu atractie sexuala puternica. Nu am socializat niciodata in public in perioada asta pentru ca am cazut de comun acord ca nu ne potrivim pentru o relatie si nu vrem asa ceva. Dupa 2 ani si ceva el si-a gasit pe cineva, nu a vrut sa imi spuna, nu stiu de ce. Am aflat si am incheiat vizitele. Am ramas in schimb prieteni si au mai fost ocazii cand nu eram nici eu nici el in vreo relatie cand ne-am mai "intalnit".

| Adi1994Adi explică (pentru sofisis):

Si crezi ca nu s a laudat prietenilor despre voi?

| sofisis a răspuns (pentru Adi1994Adi):

Nu, logic ca nu. Si chiar daca s-a laudat, ce putea sa spuna...ca o are pe una cu care face sex. Fix acelasi lucru pe care il spuneam si eu prietenelor laughing)
Prea mult pret puneti pe prostiile astea.
Bine, probabil ai varsta mica.
Sexul nu e o filosofie atat de mare...din punctul meu de vedere. Altii il vad altfel, il vad strict ca pe o declaratie a sentimentelor profunde. Eu am facut sex si pentru ca... era soare pe cer. Vorba vine. Nu a trebuit neaparat sa iubesc ca sa pot face sex.

Tu i-ai dat de inteles ca vrei doar sex sau el tie? Si cum s a intamplat? A fost gen: boom, vreau sa facem seex.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru sofisis):

Sexul se face numai in cadrul casatoriei, nu cum face ti voi aiurea cu oricine, asa cind e soarele pe cer cum zici tu, asta e o treabă serioasă nu e ceva de care sa ti bati joc, sexul este un cadou, iar un cadou il primesti numai daca acela care ti l face considera ca meriti, dar in niciun caz Dumnezeu deoarece despre el este vorba, el ne face acest minunat cadou, numit relatiile sexuale dar numai si numai in cadrul cazniciei, si numai cu sotul sau sotia, nu schimbînd partenerii ca pe ciorapi, voi asa credeti ca e bine?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Dar in niciun caz Dumnezeu nu face un asemenea cadou oricui, ci trebuie si noi sa dovedim ca merităm acest lucru, iar vouă se vede clar ca nu va pasă de ceea ce doreste Dumnezeu.

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Iti faci intentiile cunoscute, sau o seduci si mergi sa faci sex cu ea cand ai tu chef, sau ea vine cand are chef, si cadeti la un comun acord. Se incheie in momentul in care v-ati certat sau unul din cei doi se indragosteste de celalalt sau cum spunea sofisis, isi gaseste pe altcineva!

Dar daca ai fost numita. stii tu? Bitch?

| sofisis a răspuns (pentru Adi1994Adi):

laughing) Nu am fost niciodata catalogata asa. Nici in fata si din cate stiu eu, nici pe la spate.
Iar daca cineva e atat de ingust si inchis la minte incat sa creada chestia asta, oricum pe mine nu ma intereseaza parerea lui/ei.
Eu nu am avut in jurul meu niciodata puritani si oameni inchisi la minte. Nu am cunoscut decat o singura persoana care milita pentru sex doar in cadrul casatoriei si chiar si acea persoana a cedat ispitei la un moment dat laughing)
Ma rog, oi fi eu altfel decat majoritatea dar mie sexul niciodata nu mi s-a parut vreo uniune transcedentala menita doar sa procreeze si facuta doar cu sotul/sotia. Probabil ca gandirea mea a fost influentata si de faptul ca am crescut printre multi baieti ...habar n-am. Dar vreau sa iti spun ca eu am suferit mult mai putin in viata datorita gandirii mele practice. laughing)

| sofisis a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Hai sa cadem de acord sa nu fim de acord, vrei?
Iti respect parerea dar eu nu sunt de acord cu ea.