De ce ar alege ea sa mai locuiască acolo? Eu nu vreau o iubita care iubește zona de confort, dacă la Bacău e sărăcie de exemplu hai sa sărăcim împreună ))) numai bine in Timișoara sau in Stuttgart, viața e făcută și să îți imbunatesti condiția, nu citești o carte pe foamete, de ăștia aia din vest sunt mai culți
Ea are un job foarte bine platit acolo si nu e saraca. Plus ca orasul e verde, civilizat, linistit.
Adica sa stam amandoi fara loc de munca acolo? si ce drac am face, ce am manca?
Ea munceste deja, el isi cauta sau lucreaza de acasa, nu asa e normal?
Daca perspectivele sunt mici sunt curios ce fel de job ar putea gasi si cat de repede.
Dacă ar presupune să renunț la carieră nu.Altfel da, însă și cealaltă persoană ar putea să renunțe la orașul natal pentru mine, depinde cine are un motiv mai bine întemeiat pentru a cere o renunțare din partea celuilalt.Eu așa văd lucrurile.
Zic să discutați mai mult și să cântăriți avantajele și dezavantajele pentru fiecare.
Daca se intereseaza dinainte si are o calificare buna/rezultate/experiente sigur poate gasi.
Pai daca sunt putine perspective imagineaza-ti cate sacrificii trebuie sa faca ala ca sa isi gaseasca ceva cat de cat ok.
In fine, una peste alta, daca reusiti sa va intretineti macar minim necesar atunci e ok important e ca voi sa va intelegeti si sa fiti fericiti, pana la urma asta este scopul, fericirea.
anonim_4396 întreabă:
zekor întreabă: