| Just0a0dream a întrebat:

Ati fost vreodata in postura de amant/a? Ati simtiti gelozie in momentul in care stiati ca era cu partenerul/partenera oficiala? Va simteati vinovati?

Răspuns Câştigător
| SuckTheGod a răspuns:

E tare sa fi amant, pur si simplu iti hranesti poftele fara sentimente, fiecare cu interesul lui, ideea e ca nu am fost amant in momentul cand aveam o relatie

15 răspunsuri:
| MidnightR a răspuns:

Nu te-apuci de treaba daca stii ca nu o poti duce pana la capat.

| corbulalbrosu a răspuns:

Ca amant manifesti un sentiment de superioritate greu de descris, deoarece pe buna dreptate te consideri/te stii mai bun, mai dotat, din toate punctele de vedere in comparatie cu dobitocul incornorat.big grin

| RAY a răspuns:

Ati fost vreodata in postura de amant/a?
nu, si greseala mea a fost ca nu am fost, ca daca eram probabil iubita ma iubea mai mult dar eram un prost de baiat cuminte care credeam in iubire si in sinceritate

| Just0a0dream explică (pentru RAY):

De ce crezi ca te-ar fi iubit mai mult daca ai fi inselat-o?happy

| RAY a răspuns (pentru Just0a0dream):

Pai fetelor le plac badboys,pentru baieti cuminti exista freindzone, in loc sa imi traiesc viata cu altele visam cu cu ea, ea nu visa cu mine de fapt in fine, e doar o parere personala atat, nu am generalizat eu am spus doar ce cred eu pe moment, am vazut un film mia amintit de ea fi-rar naibi

Nu te mai stresa.Majoritatea dintre noi avem macar o deceptie in viata de-a lungul timpului. Daca nu a stiut sa te aprecieze, inseamna ca nu e de tine.Las-o sa se duca la un,, badboy", isi va aminti de tine cand se va umilihappy

E nu doar ea,asta vad,baieti cumiti sunt trimisi in freindzone, vad si eu cu cat ma comport mai urat cu o fata cu atat ma suna, voua va atrag baietii indiferenti,rai,nesimtiti, porci, numi spune ca nu-i asa ca majoritatea ati alege un badboy nu un baiat de casa in fine poate unele, inteleg ca un badboy e un mascul alfa, ca doar un vanator nu fuge de prada ca moare de foame, in fine

Nu te contrazic, la prima vedere da, asta e instinctul.O fata care cunoaste deja si are o experienta in spate, nu te va mai trimite in friendzone.

Poate,nu stiu, in fine, scuze de deranj posibil faceai clatite la ora asta

| doreal a răspuns (pentru SuckTheGod):

Ba da tu esti experimentat rau, nu gluma laughing.

| SuckTheGod a răspuns (pentru doreal):

Hey... nu ai voie la aceasta categorie.

| Mihaelagirl a răspuns:

Nu pot spune ca am fost in postura de amant, dar pot spune ca m-am inteles bine, chiar foarte bine cu fete care aveau iubiti. La prima fata cu care am avut o astfel de relatie am fost gelos, apoi, cu celalalte fete m-am obisnuit cu sentimentul.

Ne-a spus psiholoaga scolii cum sta treaba cu imperecherea. Pe baieti i-a dus in alta clasa sa deseneze, iar noi am ascultat toate chestiile astea laughing.

| SuckTheGod a răspuns (pentru doreal):

Ok... suna-ma cand vrei sa faci practica... pana atunci o ling pe Biancalaughing)

Asteapta mult si bine laughing.