E tare sa fi amant, pur si simplu iti hranesti poftele fara sentimente, fiecare cu interesul lui, ideea e ca nu am fost amant in momentul cand aveam o relatie
Ca amant manifesti un sentiment de superioritate greu de descris, deoarece pe buna dreptate te consideri/te stii mai bun, mai dotat, din toate punctele de vedere in comparatie cu dobitocul incornorat.
Ati fost vreodata in postura de amant/a?
nu, si greseala mea a fost ca nu am fost, ca daca eram probabil iubita ma iubea mai mult dar eram un prost de baiat cuminte care credeam in iubire si in sinceritate
Pai fetelor le plac badboys,pentru baieti cuminti exista freindzone, in loc sa imi traiesc viata cu altele visam cu cu ea, ea nu visa cu mine de fapt in fine, e doar o parere personala atat, nu am generalizat eu am spus doar ce cred eu pe moment, am vazut un film mia amintit de ea fi-rar naibi
Nu te mai stresa.Majoritatea dintre noi avem macar o deceptie in viata de-a lungul timpului. Daca nu a stiut sa te aprecieze, inseamna ca nu e de tine.Las-o sa se duca la un,, badboy", isi va aminti de tine cand se va umili
E nu doar ea,asta vad,baieti cumiti sunt trimisi in freindzone, vad si eu cu cat ma comport mai urat cu o fata cu atat ma suna, voua va atrag baietii indiferenti,rai,nesimtiti, porci, numi spune ca nu-i asa ca majoritatea ati alege un badboy nu un baiat de casa in fine poate unele, inteleg ca un badboy e un mascul alfa, ca doar un vanator nu fuge de prada ca moare de foame, in fine
Nu te contrazic, la prima vedere da, asta e instinctul.O fata care cunoaste deja si are o experienta in spate, nu te va mai trimite in friendzone.
Poate,nu stiu, in fine, scuze de deranj posibil faceai clatite la ora asta
Nu pot spune ca am fost in postura de amant, dar pot spune ca m-am inteles bine, chiar foarte bine cu fete care aveau iubiti. La prima fata cu care am avut o astfel de relatie am fost gelos, apoi, cu celalalte fete m-am obisnuit cu sentimentul.
Ne-a spus psiholoaga scolii cum sta treaba cu imperecherea. Pe baieti i-a dus in alta clasa sa deseneze, iar noi am ascultat toate chestiile astea .
Ok... suna-ma cand vrei sa faci practica... pana atunci o ling pe Bianca)
anonim_4396 întreabă: