Tot aia-i!
Oricum funda e a ta.
Iubire in gluma Uh nici nu sti ce este iubirea. Daca era iubire atunci nu era in gluma.Asaca cruciulita gaseste un bloc inalta si fa o saritura in gluma pana jos.
Dupa tine! Da-i drumul!
Dar tu stii ce e iubirea ma? Esti probabil un mucos de 17-18 ani care abia a cunoscut-o de prin carti, ori de pe net! Ai inteles total gresit intrebarea mea, deci vorba proverbului: Prost nu e cel ce nu înţelege unele lucruri, cât de multe, ci acela care le înţelege pe toate pe dos. Nicolae Iorga
Esti unul din aia care a inteles toate cu dosul!
Bă fraiere, de cate ori ai fost suspendat pana acum? De ce tot revii si o iei de la zero? Tu stii vorbi, sa te exprimi normal, ca un om normal, ori o faci doar sub influenta narcoticelor si bauturii? Hai, fa pasi, dispari! Tine-ti porcariile pentru familia ta!
Era o intrebare generala, daca nu pricepi. Cum n-ai jignit? Ce inseamna raspunsul tau de la ora 15:11 deci fa o traducere la ceea ce ai scris, adica "Da Plm Wa Da" Na! Ce ai tu treaba cum ma numesc eu? Eu sunt prost, explica-mi tu ca esti mai mare, probabil ai mai multi anisori, dar cu minus in fata Nu mai sustine tu pe altii ca stii vorba: cainele moare de drum lung, iar prostul de grija altuia.
Asa ca degeaba incerc eu sa-ti explic ca era o intrebare nevinovata, nu referitoare la persoana mea.
Mi-am batut joc de multi baieti, stateam cu ei o saptamana si dupa cautam motive ca sa ne despartim! Se mai intampla, in floarea vietii te distrezi cat vrei, atata timp cat nu iti bati joc de sentimentele celorlalti.
Nu ai cum sa iubesti in gluma... e o antiteza asta... dar sa te prefaci ca iubesti? ei bine mi s-a intamplat asta si ca sa vezi -am ajuns sa ma indragostesc pe bune de tip, iar el sa-si bata joc
Da, se intampla. Iti dau votul cel mai bun.