Bă fraiere, de cate ori ai fost suspendat pana acum? De ce tot revii si o iei de la zero? Tu stii vorbi, sa te exprimi normal, ca un om normal, ori o faci doar sub influenta narcoticelor si bauturii? Hai, fa pasi, dispari! Tine-ti porcariile pentru familia ta!
Iubire in gluma Uh nici nu sti ce este iubirea. Daca era iubire atunci nu era in gluma.Asaca cruciulita gaseste un bloc inalta si fa o saritura in gluma pana jos.
Era o intrebare generala, daca nu pricepi. Cum n-ai jignit? Ce inseamna raspunsul tau de la ora 15:11 deci fa o traducere la ceea ce ai scris, adica "Da Plm Wa Da" Na! Ce ai tu treaba cum ma numesc eu? Eu sunt prost, explica-mi tu ca esti mai mare, probabil ai mai multi anisori, dar cu minus in fata Nu mai sustine tu pe altii ca stii vorba: cainele moare de drum lung, iar prostul de grija altuia.
Asa ca degeaba incerc eu sa-ti explic ca era o intrebare nevinovata, nu referitoare la persoana mea.
Dar tu stii ce e iubirea ma? Esti probabil un mucos de 17-18 ani care abia a cunoscut-o de prin carti, ori de pe net! Ai inteles total gresit intrebarea mea, deci vorba proverbului: Prost nu e cel ce nu înţelege unele lucruri, cât de multe, ci acela care le înţelege pe toate pe dos. Nicolae Iorga
Esti unul din aia care a inteles toate cu dosul!
Nu ai cum sa iubesti in gluma... e o antiteza asta... dar sa te prefaci ca iubesti? ei bine mi s-a intamplat asta si ca sa vezi -am ajuns sa ma indragostesc pe bune de tip, iar el sa-si bata joc
Mi-am batut joc de multi baieti, stateam cu ei o saptamana si dupa cautam motive ca sa ne despartim! Se mai intampla, in floarea vietii te distrezi cat vrei, atata timp cat nu iti bati joc de sentimentele celorlalti.