Din timiditate,din lipsa de experienta,din convingeri personale,din starea psihologica sau familiala,dintr-un sir clar de prioritati in care dragostea NU ocupa primul loc,da, se poate!
Sunt o multime de motive pentru care doua persoane se pot place, mult chiar, dar sa nu fie impreuna!
Pasul care i-ar aduce impreuna va fi facut intr-o buna zi, doua jumatati se vor uni in intregul primordial indiferent de momentul in care se va intampla asta.
Deci in primul rand depinde de persoana dar daca 2 persoane se iubesc primul pas vine de la sine Succes
Am fost in situatia data de tine. Daca e sa privesc in exterior, de cele mai multe ori cei care se plac nu sunt impreuna pentru ca fiecare asteapta ca celalalt sa faca urmatorul pas(asa cum ai presupus si tu). Eu am fost in aceasta situatie pentru ca ma intelegeam super bine cu un tip. Ne placeam foarte tare amandoi, dar eram caractere puternice asemanatoare si asta nu dadea bine. Ne intelegeam atat de bine asa cum eram incat am decis ca ar fi fost pacat ca lucrurile sa se strice printr-o relatie. Acolo apar uneori constrangeri si in final se stinge acea flacara intensa prin monotonie(care de altfel nici nu ar trebui sa existe la varste tinere). Probabil de asta nici nu sunt de acord cu relatiile de lunga durata cat timp partenerii sunt tineri. In felul asta, el ramanea mereu o doza rece de bere pe o vreme infierbantata. Eram nerabdatori, nu aveam obligatii si ne vedem doar cand vroiam amandoi suficient de mult. Nimeni nu era gelos pe nimeni (cu toate ca nici intr-o relatie nu e ok ca cineva sa fie). Totusi, in final lucrurile de genul au doua posibilitati : fie unul simte la un momendat ca e timpul sa forteze nota si cere exclusivitate, fie lucrurile se racesc, urmand sa revina sau nu.
Asta fiind un caz mai izolat, nu i-am auzit pe multi sa fie de acord cu parerea mea in ceea ce priveste modul de a trata viata si relatiile cu sexul opus.
Asta inseamna ca ratiunea e mai presus decat iubirea.
Atunci cand macar unul din doi IUBESTE,anuleaza din start orice motiv pentru care nu ar intra intr-o relatie cu persoana iubita.Din intrebarea ta reiese mai curand o relatie de prietenie,decat o dragoste imposibila(sa zicem).
Da,sunt de acord ca uneori suntem tentati sa ne punem diverse intrebari inainte de a face pasul decisiv, dar in final, daca exista IUBIRE, acei oameni vor deveni in mod inevitabil un cuplu.
Si cum spune Greece, e doar o chestiune de timp.
Ai dreptate, situaţiile se aseamănă însă, pot da doar o fundă, aşa că rămâne să dau calificativ. Mulţumesc.