Da, in vise...
Sa fim seriosi, nu stiu de ce imi bat capul sa-ti raspund la ce intrebari de 'orfelinat' pui!
Da, am pus mana pe fundul unei profesoare. Dar nu era profesoara mea Bunicii mei au murit inainte sa ma nasc, si n-are rost acum sa ma apuc de sapat.
Nu, dar aveam o profesoara de informatica, tinerica, frumusica. Era mare tentatia, dar nu m-am riscat. Am ramas doar cu privitul si cu hormonii agitati.
Ce intrebare, muream prost si nu auzeam asa ceva. La mine in scoala sunt oricum doar profe naspa
Hehe nu stiu de ce s-au luat atatia de tine, ai si tu o curiozitate. Cred totusi ca era mai potrivit sa o categorizezi Trivia/Amuzante. La Dragoste si Sex e cam deocheata intrebarea.
Eu am pus mana pe fundul profului, dar eram intr-un mediu neacademic - iesisem sa sarbatorim sfarsitul anului scolar impreuna cu mai multi colegi si a fost "din greseala" . Oricum, profu' nu arata de loc ca un bunic.
Nu)
Bunici nu mai am, iar profesorii mei sunt cam batrani si nu arata prea bine...))
Dar imi amintesc ca in clasa a 5a aveam o profa de istorie care avea atunci 21 de ani, un coleg i-a infipt creionul in fund