| Dalmore a întrebat:

Ați putea avea o relație cu o femeie divorțată?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Morbid e un psihopat.Cine stie de prin ce puscarie l-au eliberat aia.

18 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Deja am o astfel de relație. De ce nu s-ar putea?!?

| Raress112 a răspuns:

Da as putea avea, de ce nu s-ar putea!?

| Dalmore explică (pentru mihai69):

Am citit o părere bizară a unui user cu nickname-ul Morbid care spunea că femeile divorțate sau rămase singure cu copii sunt cele mai scârboase, merită înjosite și alte aberații de genul ăsta. Sunt scârbită că cineva poate să gândească așa, sper că e singurul specimen de genul acesta de pe site

| OrdanKarris a răspuns:

Sunt intr-o relatie cu o femeie divortata.

| Plato a răspuns:

Personal, nu, n-as putea. Eu n-as putea. Dar altii, foarte multi, n-ar considera asta o problema.

| Dalmore explică (pentru Plato):

De ce nu?

| OrdanKarris a răspuns (pentru Dalmore):

Am uitat sa mentionez, tipa mea nu are copil. Femile cu copil pun copilul pe primul loc si pe barbat pe locul 2. Iar eu n-am chef sa crec copilul altuia. Accept femei divortate, dar nu cu copii. E o diferenta.

| Plato a răspuns (pentru Dalmore):

Nu stiu, pur si simplu n-as putea. E la nivel psihic, pentru mine e crucial sa fie din showroom, cred ca intelegi. Si cred ca ai si putin umor, cat sa nu-mi zici de ce vorbesc de femei ca de masini.
N-as putea sa stiu ca e revopsita, uite, sau ca are deja ceva kilometri.

Dar aia cu "scarboase" e... mitocanesc. Cum am zis, n-am ceva cu ele, doar ca nu as putea, oricate argumente as primi.

| RAY a răspuns:

Nu,nici daca nu ar fi divortata, a sta cu o femeie inseamna sa o iubesti sa ai incredere oarba in ea, asa ceva e credinta oarba

| corbulalbrosu a răspuns:

Bineinteles ca se poate avea o relatie chiar foarte sanatoasa cu o femeie divortata. Fiindca o astfel de femeia nu a devenit nici ''raioasa'' si nici ''ciumata'' dupa divort. "D

| SilentRain a răspuns:

Sunt curioasa ce ar răspunde femeile la întrebarea asta pusa la modul masculin

O femeie divorțat e la fel ca și orice om, fiecare cu calitățile și defectele lui

| Plato a răspuns (pentru SilentRain):

Probabil ca ar raspunde la fel. N-are nimeni nicio problema cu oamenii divortati.

| Freya1 a răspuns (pentru Dalmore):

Cum sa te iei dupa ala. laughing

| mihai69 a răspuns (pentru Dalmore):

Sunt multe „specimene" pe s@it, pe mine unul nu mă mai miră deja mai nimic aici.

| PersonajFictiv a răspuns:

Da, normal că aș putea.

| Andreeush a răspuns:

Dar oare femeile ar putea sta cu un bărbat divorțat?
Ce zici?

| Bondarel99 a răspuns:

N-a avut printul Harry probleme cu asta si aveti voi. Ca voi sunteti si scosi din cutie laughing

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Sigur ca da, de ce nu?!
De multe ori sunt mult mai ok decat altele. au trecut prin destule, si stiu sa se poarte si sa aprecieze.