| RAY a întrebat:

Ati putea face sex cu cineva fara sa simnti atractie emotionala pentru acea persoana?

21 răspunsuri:
| raducuu a răspuns:

Da de ce nu?

| catablondu a răspuns:

Buna, daca nu simt nici atractie fizica macar, nuuuuuuuu! :-)

| RAY explică (pentru catablondu):

Ba daca simnti atractie fizica eu ma refer la cea sentimentala

Răspuns utilizator avertizat
| madwtsza25 a răspuns:

Eu nu nu as face o asemenea prostie..de ce? pentru ca toti baietii au acel ceva in pantaloni! noi suntem fete si noi decidem cu cine sa ne culcam sau nu.eu zic sa te mai gandesti daca vrei sa faci un pas atat de important pentru ca poti regreta la un moment dat.azi te culci cu el maine poate nu te mai cunoaste! sper ca ti-a fost de folos raspunsul meu! te pup si gandeste-te bine la ceea ce vei face

| RAY explică (pentru madwtsza25):

Eram sigur ca voi fetele nu puteti face sex fara sa simnti ceva, asta mi-a spus si sormaea si observ si eu

| catablondu a răspuns (pentru RAY):

Am inteles, voiam sa subliniez altceva: Da poti daca simti macar atractia fizica. Daca iti place persoana, de ce nu?

| Lisa01 a răspuns:

Eu cel putin nu. Depinde de fiecare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fara nici un fel de problema.

| Cristinoi_Alin_1997 a răspuns:

Da vai cum sa nu numai fotomodel sa fielaughing

| DarkOrbitMoon a răspuns:

NU.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, normal.

| XyYx a răspuns:

Eu nu as putea. Din punctul meu de vedere trebuie sa fie si sentimente la mijloc, sa iubesc persoana respectiva pentru ceea ce este, pentru ceea ce gandeste. Nu atractia fizica este cea mai importanta!

| RAY explică (pentru catablondu):

De acord te inteleg, fetele gandesc diferit

| Issa20sb a răspuns:

NUwinking
ca femeie nu
Ca barbat ...sigur ca da happy asa fac toti laughing

| catablondu a răspuns (pentru RAY):

Nu toate. Sunt fete mult mai deschise la capitolul asta decat unii baieti. :-)

| Oana92 a răspuns:

Nu!

| doc69 a răspuns:

Este improrpiu spus pentru ca interactiunea intre doua persoane indiferent sub ce forma sau motiv presupune comunicare si emotii diferenta o face motivul a ceea ce simti sau doresti.pentru o clipa sau pentru mai mult

| irrumator30 a răspuns:

Da. E de-ajuns sa ma atraga din punct de vedere sexual, prezenta ei, si gata, o pun de un sex.