A insela nu e o greseala, e o alegere.
Daca imi scap telefonul din mana e din greseala, daca il arunc in rau de buna voie nu mai e greseala, e alegere.
Daca as avea nevoie de el si as tine la el, nu l-as arunca. Intelegi ce vreau sa zic?
Adulterul si iubirea nu pot coexista, unde e una nu poate fi cealalta.
Pai nu ma refeream la adulter in momente bune ci in momente proaste. In fine, asa este nu se face, dar acum asa am gandit ca poate as ierta in anumite circumstante si poate as fi tentata la suparare sau despartire, exista despartiri de o luna sa zicem, apoi se impaca, pentru multi si perioada aceea de o luna e considerata inselat daca cumva te vezi cu cineva
Pai cum, Emma, relatia e doar pentru momentele bune? Nu "la bine si la greu"?
Mie-mi pare imposibil sa stai in aceeasi casa cu persoana care te-a inselat, ba mai mult sa te uiti la ea sau sa dormiti impreuna apoi.
Cat despre pauzele alea... parerea mea e ca sunt o prostie. Daca ai nevoie de pauza, inseamna ca e un stres, o povara, te obosteste. Or scopul relatiei e tocmai opusul, deci nu-si are rostul insistenta.
Daca prin absurd as lua o "pauza", si eu as considera inselatul tot inselat si in perioada aia.
In pauza de la meci porti tricoul adversarilor? Nu cred.
Nu. Mi se pare o gravă încălcare a încrederii, cea mai gravă greșeală pe care o poate face cineva în cuplu. Din momentul ăla relația e moartă, persoana aia e moartă din punctul meu de vedere.
AndrewTate7789 întreabă: