| RAY a întrebat:

Ati reprimat vreodata dorinta de a iubi? de a nu mai dori sa mai intrati intr-o relatie?

12 răspunsuri:
| Vvistula a răspuns:

Da

| RAY explică (pentru Vvistula):

Si acum mai simti asta?

| Vvistula a răspuns (pentru RAY):

Nu

| RAY explică (pentru Vvistula):

Acuma esti singur? ce mai cauti la sexul opus?

| SG1995 a răspuns:

Cand m-am indragostit de o tipa cu care chiar n-aveam nicio sansa deoarece ea avea 40 si doi copii ( nu ma judeca), am incerca sa refulez sentimentele desi nu m-a ajutat, asa ca am lasat ca toata chestia sa treaca de la sine, a durat 6 luni pana am trecut de tot peste, dar consider ca nu e bine sa te fortezi sa nu simti nimic, pentru ca acest gen de efort trezeste fustrari, lasa apa sa curga.

| AdinaMihaela00 a răspuns:

Da. Am avut o relatie de 3 ani jum in care am suferit mult(aveam 15 ani cand am inceput relatia) Am renuntat la foarte multe, la ceea ce imi placea sa fac (sport de performanta), la prieteni, la un moment dat si la mine. Nu am fost sustinuta, incurajata si altele. In acesti ani am vrut sa renunt de foarte multe ori doar ca a fost ceva nu ma lasa si nici in momentu de fata nu pot sa imi dau seama.(asta e doar 5% din povestea mea) Si cand eram hotarata sa pun capat relatie am zis ca mai am incredere si ca o periodata buna vreau sa stau singura

| QueenMedeeaAS a răspuns:

Asexual /asexuala

| Vvistula a răspuns (pentru RAY):

Nu sunt singur.

| Freya1 a răspuns:

Nu am simtit niciodata asta

| RAY explică (pentru Freya1):

Niciodata nu ai iubit?

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Ba da

| SG1995 a răspuns (pentru QueenMedeeaAS):

Si daca esti asexuala nu poti simti atractie emotionala sau cum? Nu stiam ca asexuali sunt si aromantici, desi cei drept Sherlock Holmes, care e un personaj fictiv e cel putin aromantic, daca nu asexual.