Putin imi pasa, am observat ca isi tot schimba opinia personala si interpreteaza subiectele prin diverse forme gen daca imi vinzi ceva ne vedem - dupa nu se poate. Mergi cu tipa aia, nu te du' pentru ca nu e bine si lista continua. Multe procedeaza asa azi e laie maine balaie da si nu vreau sa zic exact. Mai bine ca prieten sa razi putin cu una si daca vrea sex sau da semne profiti ocazia.
Da, bineînțeles ca sunt și femei frumoase care sunt geloase! De ce? Pentru ca exista părerea aceea ca alta este mai frumoasa. Poate alta femeie are parul mai frumos, poate alta are tenul mai frumos, alta are ochii mai frumoși și tot asa! Dar gelozia apare din neîncredere! Dacă nu am încredere în mine nu am nici în persoana de lângă mine. În cazul meu nu se pune problema! Nu sunt o femeie frumoasa dar nici geloasa nu sunt. Un strop de gelozie trebuie sa existe, dacă nu exista nu iubești! Dar nu am genul ala de gelozie sa ii spun sa nu ridice capul din pământ sau sa nu se uite sau chestii de genul! Nu! Din partea mea ai cale libera. Poți sa te uiți iar dacă nu îți mai convine cu mine, nu te ține nimeni pe loc, mergi mai departe! O viata avem, nu trebuie sa o trăim nefericiți!
Femeile care nu sunt geloase sunt foarte rare!
Femeile frumoase sunt cele mai geloase. Pentru ca sunt mereu privite, admirate, comlimentate de barbati, mai ales de barbati cu iubite. Ele stiu cel mai bine natura barbatilor de aceea tind sa fie mai geloase si mai preocupate ca l-ar putea pierde pe cel de langa ele.
Serios? Pai uite ca eu chiar arat rau, si chiar sunt super insecure, nu ma plac deloc.
Mihaela024 întreabă: