Buna.Raspunsul poate sa fie da sau nu. Daca te saluta si schimbati cateva vorbe ocazional, nu inseamna neaparat ca e atractie la mijloc.Mai intelept e sa intrebi persoana direct.
Hmmmm. Deci de fapt persoana aia abia daca stie de existenta ta. Cade pe spate cand o auzi de dorinta si atractia pe care o ai tu! Ea avand deja alte relatii. Ha ha ha ha!
Poate simti acest lucru? Da, dar care-i probabilitatea? Extrem de mica.
In timp ce tu visezi scenarii de basm in care si ea simte aceeasi atractie fata de tine, dar cumva nu s-au aliniat planetele si niciunul dintre voi n-a indraznit sa spuna nimic celuilalt, in realitate ea probabil se gandeste la tine doar in acele 2 secunde cand treci pe langa ea prin cartier si o saluti (si poate nici atunci).
In timp ce tu iti irosesti anii sperand sa se intample un miracol si ea sa afle eventual prin telepatie ca esti indragostit de ea, sa vina la tine si sa-ti jure iubire vesnica, ea de fapt isi vede de viata ei, nu stie ca existi si nu-i exclus ca data viitoare cand o vezi prin cartier, sa fie gravida cu al doilea copil sau ceva.
Draga mea amandina eu nu vreau sa fiu cu acea persoana chiar daca o plac de mor pentru ca ne despart niste realitati destul de diferite, pe mine ma intereseaza mai mult daca functioneaza acea telepatie sa zic asa, am stiu ca nu pe TPU trebuie sa pun intrebarea asta si trebuia sa mai gandesc putin sa o scriu in alt mod ca lumea ii destul de glumeaza si pe aici
Nu ii exclus nici ca viitoare ta sotie dupa ce iti jura iubire vesnica la altar, sa iti trimita un snapchat cu un pe**s in gura, mult mai mare si mai frumos ca al tau, si sa iti spuna ca nici sa divorteze nu vrea momentan ca is cheltuieli si timp
Nimic nu-i exclus, dar ce legatura are sula cu...prefectura? Ce ti-am scris eu si ce-mi raspunzi tu.
Ce telepatie? Astea pot fi atrase doar de fosnetul sutelor de euro. Nu-ti pierde timpul ca asa ceva.