E soarta multor cupluri din Romania din pacate. Cu saracia asta lucie, e foarte greu. Aia mai batrani tot au o pensie, vechime in munca, experienta. Pe cand un tanar nu prea are de niciunele.
Si daca el castiga 1000 euro pe luna, si pe ea nu o mai tine nimic aici, luna urmatoare poate pleca si ea, si in vreo 2 luni cel mult, isi gaseste si ea ceva de lucru.
Happy Ending?
Draguta mea, uneori Dumnezeu ne da incercari de trecut, cazne, sa ne incerce in lupta cu vuietul vietii. Daca trecem suntem cu-o treapta mai buni. Ganduri senine si incearca sa iei lucrurile asa cum sunt ele. Incercarile mari sunt date CELOR CE POT DUCE. E trist ceea ce tu ai scris si marturisesc ca am citit aproape cu sufletul la gura. Eu cred ca vei fi o invingatoare. Te sarut!
Daca e sa fie ok pana la urma totul va fi bine. Poate este o incercare de la Dumnezeu, dar nu stii ce fel de incercare inca... Trebuie doar singura sa analizezi totul si sa judeci la rece. Stiu ca este o poveste trista, toata lumea trece prin asa ceva, si imi pare sincer rau daca esti chiar tu. Si eu am trecut prin experiente similare. Dar niciodata nu ma asteptam sa ajung unde am ajuns acuma. Ceea ce devii maine, este rezultatul a ceea ce ai fost in trecut si ce esti in prezent. Zi dupa zi, pas cu pas. "Que Sera, Sera (Whatever Will Be, Will Be)"
Intentia mea nu a fost asta. . Stiu ca varsatorii sunt mai emotivi
Sa speram ca va fi bine. Nu stim ce ne rezerva viitorul.