Poate are ceva probleme psihice sau pur și simplu asa se manifesta ea când are orgasm!
Prima oara o apuca rasul isteric cand vede ce cuc i se serveste si nu-i capabil sa-i produca nici un orgasm, apoi este atat de iritata ca nu a fost satisfacuta ca o apuca plansul de frustrare.
In final isi cere scuze ca sa nu-i vina lui, fiindca asta este realitatea, mama natura i-a dat un cuculet in loc de sula.
Poveste adevarata:
Cu multi ani in urma, o colega de servici care era foarte inalta, trecuta un pic de 30 de ani, era disperata ca nu-si gaseste barbat pe masura, fiindca ea avea 1.90m si se cam saturase sa iasa cu pitici pe langa ea.
Intr-o zi vine fericita la munca si ne povesteasca ca a dat peste un culturist super-super misto, cam tot de varsta ei, un tip sarmant iar ca fizic de nota 100 si chiar mai inalt decat ea.
Se intalnesc ei cateva weekenduri impreuna, ies, se distreaza si barbatul nu spunea nimic de sex iar ea era incantata ca o place si o respecta si clar o asteapta ca un cavaler ce este.
Ma rog, dupa cateva luni se ajunge si la sex si colega noastra care locuia singura, il invita la ea acasa... unde are socul vietii ei cand ala se dezbraca si pe cat de mare era el, pe atat era de mica avea putulica.
A fost socata ...initial a incremenit, dupa care a apucat-o un ras isteric si l-a luat de mana dandu-l afara.
La venit luni la munca razand in hohote de cate ori isi aducea aminte, dar la sfarsit de saptamana, chiar inainte de weekend a apucat-o plansul si isteria, ca-i tot singura si nesatisfacuta.
Probabil cel mai sanatos si mai apropiat de adevar raspuns pe care l-am primit la intrebarea asta. Restul comentariilor... Asa banuiam si eu, ca ar fi vorba ori de ceva probleme psihice, ori asta e felul in care ea raspunde la punctul de varf al orgasmului.
Doamneee ce raspuns Ai transformat intrebarea mea intr-un prilej sa ataci organul genital masculin. Observ la tine o greata totala pentru toti barbatii. Incearca si cu femei daca nu-ti convin barbatii
Violeta, paralela ca de obicei. Macar ai citit întrebarea? Ai citit că reacția apare la orgasm? Ce naiba tot îndrugi?
A fost un scenariu fictiv, deci fiecare raspunde cum vrea!
Nu ataca nimeni nici un organ, doar citesti tu in dunga!
Merci, dar imi plac numai barbatii si am unul zdravan acasa, nu patetic ca ala din scenariul tau!
Violeta a dat acel răspuns pentru ca cel mai probabil știe ea sigur ca femeia râde de dimensiunile penisului Crede-mă nu știu cum reușește da știe ce dimensiuni au toți bărbații
RRSecularHumanist întreabă: