anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aveti o idee cumva...de mai multa vreme sunt cam negativist,nu reusesc sa sa intemeiez o relatie cu cineva,cu toate ca imi doresc asa ceva,am ajuns la o varsta,in care am alte viziuni asupra unei relatii. Observ cum unele fete se uita la mine,observ cum unele fete se uita la ce am in buzunare dar totusi nu se realizeaza nimic de ani de zile, traiesc in deziluzie.Acum,am cunoscut o fata mai tanara ca mine, cu 13 ani, alta nationalitae.Pare o fata foarte firava, inocenta si foarte simpatica.Cu toate ca stiu ca am o varsta,nu ma pot abtine sa nu o fac sa zambeasca, sa vorbesc cu ea mai mult decat ar trebui.Credeti ca este o idee buna? Cateodata simt ca vrea ceva,cateodata parca nu vrea,nu stiu cum sa procedez,nu stiu de ce am atat ghinion, multumesc.

17 răspunsuri:
| sweetangels a răspuns:

Nu esti chiar asa batran, dar e clar ca si daca vei avea o relatie cu ea, la un moment dat isi va da seama de diferenta si va alege unul apropiat de varsta ei. Eu cred ca tu esti foarte selectiv, foarte exigent, de aceea nu se leaga nimic happy Asta nu e un defect, doar ca te face mai nefericit decat restul laughing

| Raniaa a răspuns:

Bună, nu cred că eşti atât de batrân.
Schimbă modul de gândire, o minte negativă nu îți va aduce foarte multe lucruri pozitive, frumoase!
Stai puțin timp cu tine, gândește-te la ce îți doreşti cu adevărat, fii sigur de ceea ce îți doreşti! Să nu te trezeşti intr-o zi, să te uiți în jur şi să realizezi că nu eşti fericit! Nu contează, vârsta, naționalitatea... contează substanța persoanei respective. Caracterul şi sufletul ei. Despre asta este iubire, să te bucuri când îl vezi pe cel de lângă tine fericit ( se aplică reciproc). Iubirea este iubire, nu trebuie înțeleasă, ci trăită la maxim happy

| WaterDrop a răspuns:

Salut Laur.Complexitatea gandirii tale iti creeaza asteptari nerealiste.Acum ca "ai o varsta" (desi sincer sa fiu, daca arunci o privire prin mass-media, vei realiza ca nu mai este demult un subiect tabu acesta) si vezi altfel lucrurile, probabil te astepti sa le vada si restul in acelasi fel, insa nu-i asa.Tu gandesti pe cand ea simte.Tu te mananci in ganduri, in timp ce ea asteapta sa-i creezi trairi. Observi ce nu se leaga? In loc sa le analizezi prea mult fiecare gest, concentreaza`te pe ceea ce vrei tu si fa`o sa simta acele lucruri. Daca tu cauti "iubire" asa cum o simti tu, o sa scriu ceva aici desi va parea extrem de misogin, insa dura realitate biologica este ca femeile nu pot sa iubeasca.Sentimentele se manifesta diferit.Nu o spun eu, o spune natura. Stiind acest lucru, la ce se mai rezuma relatiile? O suma de sentimente, trairi si reproducere pana la epuizarea acestora, caz in care apare despartirea.Atata timp cat acestea sunt reinoite constant, atunci relatia poate dura la nesfarsit.

Deci, in loc sa iti faci atatea ganduri, mai bine treci la fapte: fii mai curajos sa faci tu prima miscare si sa nu astepti sa-ti pice vreuna din cer, fii mai nepasator daca nu se leaga nimic pentru ca mai sunt si altele dupa cum si tu ai spus`o, traieste mai mult clipa in loc sa-ti faci griji in legatura cu ce va fi peste un an, fa`o sa devina dependenta de ceea ce esti si ceea ce faci, devino tu o persoana mai buna fara de care sa nu poata trai.

Daca aceasta fata te face fericit, eu zic sa continui si sa te bucuri de fiecare clipa happy Mai bine asa decat cu regrete.Si nu ai ghinion, ci doar lipsa de informatii.

| HazelEyes77 a răspuns:

Nu gandi asa ca n ai motiv s o faci. Eu sunt intr o relatie de lunga durata cu cineva mai mare cu 12 ani si e super bine am avut ce invata de la el- ne completam foarte bine. Tu hotarasti ce e mai bine pentru tine.

| Laur014 a răspuns (pentru WaterDrop):

Salut,multumesc pentru raspuns.Am incercat sa fac un pas inainte, astazi dar, observ ca ea face celalalt pas...inapoi.Am vorbit putin cu ea, am intrebat-o ce planuri are in weekend.Mi-a raspuns ca sambata o sa iasa cu niste prietene.Am intrebat-o apoi de duminica daca vrea sa iesim la un restaurant spaniol, specific tarii ei, sa mancam Paelha sau altceva.Din pacate, mi-a raspuns ca o sa se ibtalneasca cu niste prieteni.Am inteles acest raspuns, o vad tensionata de asemenea, stiu ca poate vrea sa se indeparteze cat mai mult de mine.Totusi,o sa pun punct acestor "stupiditati", uneori cand vezi ceva, ai anunite asteptari, asteptari care te fac sa suferi la un anumit punct.O sa incerc sa ma axez pe partea mea financiara, o sa ma "autosatisfac" cu anumite lucruri materiale, sincer nu imi place sa fiu in plus sau sa cersesc iubire cuiva.Nu am cersit vreodata si nici nu o sa mai fac asa ceva!

| WaterDrop a răspuns (pentru Laur014):

Atata timp cat exista nepasare, nu va exista nici parte cu cersitul.Nu te retrage de pe "piata", doar sa devii mai nepasator daca nu merge happy

| Laur014 a răspuns (pentru sweetangels):

Nu as putea spune ca sunt foarte selectiv dar de fiecare data mi se intampla sa am acest "ghinion"...acum cateva zile ma intreba de ce nu am prietena, intreba un spaniol in limba ei daca sunt singur, acum vad ca da inapoi. Poate probabil ca sunt prea amabil si incerc sa fiu un "gentleman", anumite fete se plictisesc rapid de astfel de persoane.Cateodata stau si ma gandesc, oare nu ar trebui sa ma comport ca un porc si sa am mai mult noroc? Dar poate ca nu, mai bine o sa incerc sa ma astept la mai putine lucruri di partea oamenilor, mai putine asteptari si sa fiu mai fericit.In fond si singuratatea are partile ei bune, o sa incerc sa descopar aceste parti, sa ma bucur cat mai mult de partile materiale, in fond traim in 2017, nu-i asa?

| RAY a răspuns:

Fii atent conteaza
Aspectul fizic este baza primei impresi
personalitate -baza unei relati
Statul social -este baza unui viitor
este extrem de important sa le marcam pe toate 3
aspectul fizic culturism,cardio,plus multe alte sfaturi gen sa ai grija de dantura ta, zambetul tau,sa ai un tricou rosu =asta simnoliseaza masculinitate,barba
personalitatea -conteaza sa fi barbat, sa ai simtul umorului,sa fi si serios, sincer, sa nu lasi vreo urma ca nu sti ce vrei, fetele sunt frioase de fel asa ca nu vor un fricos iubit langa ele
Statul material -sa ai un loc de munca, sa ai o casa, o masina
da e greu sa le machezi pe toate 3 stiu
daca stai si isi plangi de mila nu o sa atragi in veci o fata

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Da,ai dreptate in privinta acestor lucruri.Nu ca ar lipsi ceva la mine din ce ai enumerat mai sus:merg la sala,de un an si ceva, incerc sa mananc cat mai sanatos, sa fiu in forma, sa imbrac ceva de firma, sa cumpar un parfum de firma sau poate mai multe.Intotdeauna am tinut cont de aceste aspecte, de felul in care arat, ce produse cosmetice folosesc.Banii nu imi lipsesc, imi permit sa imi cumpar ce vreau, orice gadget aparut de cateva zile nu imi lipseste.Casa,masina am...ma gandesc sa imi cumpar un alt apartament.Totusi nu imi place sa enumerez aceste lucruri despre mine, las sa fiu descoperit, nu imi place sa ma laud.Am rnumerat astea deoarece a trebuit sa raspund la comentariul tau.Stiu ca multe fete sunt materialiste, stiu ca multe fete nu au nimic dar au asteptari foarte mari de la persoana cealalta, dar din fericire pentru mine cunosc acest tip de persoane si incerc sa stau departe de ele.Nu am pretentii prea mari dar asta nu inseamna ca o sa ma uit dupa orice fata care nu are ceva materie cenusie,un aspect prezentabil, un stil aparte, un look, nu neaparat, dar mult mai important sa ma atraga pentru ce are inauntru si pentru sentimentele fata de mine.Cam greu sa gasesti o astfel de fata, mai ales in ziua de astazi cand suntem atrasi de Facebook, de miile de like-uri primite, de check in-urile prin diferite mall-uri si multe altele.

| sweetangels a răspuns (pentru Laur014):

Da, gandesti foarte corect, din pacate oamenii corecti si buni au cel mai mult de suferit, intr-o lume in care toti incearca sa arunce cu gunoi pe celalalt e greu sa pari "smecher" sau descurcaret comportandu-te ca un gentleman, doar o femeie adevarata va sti sa aprecieze aceasta calitate rara, culmea, toate si-o doresc dar niciuna nu stie sa tina langa ele un asemenea barbat. De aceea zic ca iti trebuie multa maturitate sa intelegi ce conteaza in viata si ce nu(oamenii superficiali), tu vad ca esti suficient de matur si ai sesizat aceste diferente. Mergi inainte, vei avea doar de castigat!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru sweetangels):

Multumesc pentru raspuns.O sa merg inainte, o sa incerc sa gandesc pozitiv, chiar daca o sa mai am si unele momente mai slabe...viata merge inainte, trebuie sa tinem ritmul cu ea.Acum sunt plecat din tara, poate si din cauza asta ma simt mai slab, datorita vremii, culturii tarii respective.In curand o sa vin in tara, in concediu si sper sa ma incarc cu energie "pozitiva" si poate sa intalnesc oameni noi happy

| sweetangels a răspuns (pentru anonim_4396):

Mereu mai avem si momente mai putin placute sau chiar grele dar trebuie sa stim ca ele sunt trecatoare, cat despre oameni stii cum se spune "calitate, nu cantitate"! Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru sweetangels):

Ai dreptate cu oamenii, prietenii.La randul meu, asemeni tie, prefer calitatea si nu cantitatea.Multumesc mult pentru raspunsurile acordate si timpul pierdut cu mine, sper sa mai tinem legatura pe aici happy

| sweetangels a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu drag!

| cyupaku a răspuns:

Fa o rugaciune, poate esti in defazaj divin

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru cyupaku):

Sa stii ca ai dreptate...de azi inainte, in fiecare Duminica o sa merg la slujba!

| cyupaku a răspuns (pentru anonim_4396):

Actiune inteligenta si benefica